Stoiximan Super League

Τα είδε όλα ο Μπαρμπαλιάς!

Μεγάλος πρωταγωνιστής στη νίκη της Ατλέτικο Νασιονάλ με σκορ 4-2 επί της Ρεάλ Καρταχένα ήταν ο Τζιοβάνι Μορένο. Υπό το βλέμμα του σκάουτερ του Ολυμπιακού, Δημήτρη Μπαρμπαλιά, ο Κολομβιανός μεσοεπιθετικός , αλλά αποβλήθηκε λίγο πριν από το τέλος του αγώνα. Με μία αγωνιστική τιμωρήθηκε ο Όλοφ Μέλμπεργκ από την UEFA. Θλάση φαίνεται να έχει υποστεί ο Ντιόγο.

Μεγάλος πρωταγωνιστής στη νίκη της Ατλέτικο Νασιονάλ με σκορ 4-2 επί της Ρεάλ Καρταχένα ήταν ο Τζιοβάνι Μορένο. Υπό το βλέμμα του σκάουτερ του Ολυμπιακού, Δημήτρη Μπαρμπαλιά, ο Κολομβιανός μεσοεπιθετικός σημείωσε χατ-τρικ, αλλά αποβλήθηκε λίγο πριν από το τέλος του αγώνα. Ο 24χρονος άσος άνοιξε το σκορ στο 40ό λεπτό της αναμέτρησης με πέναλτι, παράβαση στην οποία υπέπεσε ο Ανάγια, που αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα.

Παρά το γεγονός ότι οι φιλοξενούμενοι αγωνίζονταν με παίκτη λιγότερο, βρήκαν τον τρόπο και ισοφάρισαν με πέναλτι του Ναγιέρα στο 49’. Ωστόσο, ο υποψήφιος μεταγραφικός στόχος των Πειραιωτών διπλασίασε τα τέρματά του δέκα λεπτά αργότερα (59’), δίνοντας πάλι το προβάδισμα στη Νασιονάλ. Έπειτα από τρία λεπτά (62’), η Καρταχένα ισοφάρισε με τον Χιμένεθ.

Στο 75’ ο Παλομίνο έκανε το 3-2, σε φάση που είχε συμμετοχή ο Μορένο. Ο 24χρονος παίκτης ολοκλήρωσε την «παράστασή» του με το τρίτο προσωπικό του τέρμα στο 87, φτάνοντας τα 11 γκολ σε 14 αγώνες στο πρωτάθλημα της Κολομβίας. Ωστόσο, ένα λεπτό αργότερα αποβλήθηκε και δεν κατάφερε να ολοκληρώσει τον αγώνα.

Από τη στιγμή που ο Μπαρμπαλιάς πάτησε το πόδι του στην Κολομβία και έγινε γνωστό ότι παρακολουθεί τον Μορένο, εκείνος έχει βαλθεί να αποδείξει ότι αξίζει να κάνει το άλμα στην Ευρώπη. Σε τέσσερις αγώνες που έχει παρακολουθήσει ο σκάουτερ του Ολυμπιακού, ο διεθνής άσος έχει πετύχει πέντε γκολ και φαίνεται ότι θα απασχολήσει σοβαρά τους Πειραιώτες το επόμενο διάστημα. Οι διοικούντες την ομάδα εξετάζουν το ενδεχόμενο να αγοράσουν το 50% των δικαιωμάτων του παίκτη.

Εν τω μεταξύ, ιστοσελίδα στην Κολομβία έγραψε ότι η Φιορεντίνα αναμένεται να καταθέσει πρόταση ύψους 6 εκατ. ευρώ για την απόκτηση του Μορένο. Στο συγκεκριμένο δημοσίευμα επισημαίνεται το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού και θεωρούν δεδομένο το άλμα του 24χρονου παίκτη στην Ευρώπη.

* Εν όψει το πλέι οφ, στη διάθεση του Μπάντοβιτς επιστρέφουν οι Νικοπολίδης, Μήτρογλου και Αβραάμ Παπαδόπουλος, οι οποίοι εξέτισαν τις ποινές τους. Στο πρώτο ματς των αγώνων κατάταξης δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής ο Πάρντο, που αποβλήθηκε στο χθεσινό παιχνίδι. Επίσης, ο Μέλμπεργκ, ο Στολτίδης και ο Ντουντού αναμένεται να συμπεριληφθούν στα πλάνα του τεχνικού του Ολυμπιακού, ενώ μένει να ξεκαθαρίσει σε τι κατάσταση βρίσκονται ο Ζαϊρί και ο Ντάρμπισαϊρ.

* Με μία αγωνιστική τιμωρήθηκε ο Όλοφ Μέλμπεργκ από την UEFA, όπως αναφέρει η εφημερίδα «Το Φως». Ο 33χρονος παίκτης είχε κληθεί σε απολογία από την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία, όχι μόνο για την αποβολή του με κίτρινη κάρτα αλλά και για τη συμπεριφορά του στον διαιτητή του αγώνα με την Μπορντό στη Γαλλία. Ο Μέλμπεργκ ζήτησε την επιείκεια των δικαστών λόγω πρότερου έντιμου βίκου και θα απουσιάσει από τον πρώτο αγώνα του Ολυμπιακού στην Ευρώπη την επόμενη σεζόν.

* Δεν είναι κάτι το σοβαρό ο τραυματισμός του Ντιόγο. Ο Βραζιλιάνος επιθετικός ένιωσε σφίξιμο στους προσαγωγούς και φαίνεται ότι πρόκειται για θλάση.

* Εφόσον η διοίκηση του Ολυμπιακού κληθεί σε απολογία για όσα συνέβησαν χθες έξω από το «Γεώργιος Καραϊσκάκης», θα επικαλεστεί το δεδικασμένο του αγώνα Παναθηναϊκός-Ατρόμητος, όταν οι «πράσινοι» είχαν τιμωρηθεί με χρηματικό πρόστιμο για επεισόδια μεταξύ οπαδών τους και αστυνομικών στο ΟΑΚΑ, που είχαν ως αποτέλεσμα τη διακοπή και εκείνου του ματς για μερικά λεπτά.

* Προπόνηση θα έχουν σήμερα οι «ερυθρόλευκοι», η οποία έχει προγραμματιστεί να πάρουν ρεπό την Τρίτη και την Τετάρτη.

* Ισπανοί σκάουτερ βρέθηκαν στο Καραϊσκάκη, με το βλέμμα στραμμένο στον συμπατριώτη τους άσο των «ερυθρολεύκων», Όσκαρ Γκονζάλες.

Επιμέλεια: Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x