Stoiximan Super League

Κεχαγιάς: «Δεν είναι επιτυχία, αλλά…»

Ανακουφισμένος παρουσιάστηκε μετά τη μεγάλη νίκη της SKODA Ξάνθης στο Καυταντζόγλειο (4-2) -η οποία της χάρισε την παραμονή στη Superleague- ο Νίκος Κεχαγιάς. Ο τεχνικός των Θρακιωτών δεν δήλωσε περήφανος που η ομάδα του έφτασε να παλεύει μέχρι το τελευταίο λεπτό της σεζόν για τη σωτηρία της, ωστόσο ακόμα κι έτσι δεν θα μπορούσε να μην εκφράσει την ικανοποίηση του που αυτή επιτεύχθηκε.

Ανακουφισμένος παρουσιάστηκε μετά τη μεγάλη νίκη της SKODA Ξάνθης στο Καυταντζόγλειο (4-2) -η οποία της χάρισε την παραμονή στη Superleague- ο Νίκος Κεχαγιάς.

Ο τεχνικός των Θρακιωτών δεν δήλωσε περήφανος που η ομάδα του έφτασε να παλεύει μέχρι το τελευταίο λεπτό της σεζόν για τη σωτηρία της, ωστόσο ακόμα κι έτσι δεν θα μπορούσε να μην εκφράσει την ικανοποίηση του που αυτή επιτεύχθηκε.

«Μας βγήκε όλη η πίεση της σεζόν και γι' αυτό οι παίκτες μου πανηγύρισαν έξαλλα. Πριν από τέσσερα παιχνίδια είχαμε δύσκολο έργο. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου που τα κατάφεραν και ξεπέρασαν την πίεση. Δεν είναι μεγάλη επιτυχία εδώ που φτάσαμε, αλλά τουλάχιστον κρατήσαμε την ομάδα στην κατηγορία», ανέφερε ο προπονητής της Ξάνθης.

Αφού ευχαρίστησε, δε, στη συνέχεια τους οπαδούς «που μας στήριξαν στα τελευταία παιχνίδια και μας έδωσαν ώθηση», παρέπεμψε στις επόμενες μέρες για το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του: «Αφήστε μας να χαρούμε και θα ασχοληθούμε από αύριο με όλα αυτά».

Μπουμπένκο: «Δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι»

Την έλλειψη αυτοσυγκέντρωσης κατονόμασε, από την άλλη, ως κύριο λόγο της εμφάνισης και της ήττας, ο Γιόζεφ Μπουμπένκο. Ο Σλοβάκος προπονητής θεωρεί πως η ομάδα του εφησύχασε από τη στιγμή που εξασφάλισε και μαθηματικά την παραμονή, με αποτέλεσμα να μην παρουσιαστεί όπως έπρεπε στο σημερινό -αλλά και στο προηγούμενο- παιχνίδι.

«Ξέραμε ότι είχαμε πετύχει τους στόχους μας πιο νωρίς και στα τελευταία δύο παιχνίδια φάνηκε να είμαστε ευχαριστημένοι από την σωτηρία. Σε κανένα προπονητή δεν αρέσει να χάνει η ομάδα του, αλλά με τα λάθη που κάναμε, φτάσαμε να δεχτούμε 4 γκολ», ανέφερε ο Μπουμπένκο και εξήγησε:

«Και στους δύο αυτούς αγώνες δεχτήκαμε τέρμα πολύ νωρίς. Υπήρχαν φάσεις στο παιχνίδι που δεν παίξαμε καθόλου καλά και κάποιες άλλες που πήγαμε καλύτερα. Αυτό σημαίνει ότι δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι για να κρατήσουμε ψηλά την απόδοση μας. Γυρίσαμε το σκορ σε 2-2 και με λάθος στην άμυνα δεχτήκαμε πάλι ένα γκολ που μας έφερε πίσω».

Τέλος, ο Σλοβάκος ερωτήθηκε κι εκείνος για το θέμα του συμβολαίου του, εκφράζοντας την επιθυμία να παραμείνει στον Ηρακλή: «Έχω μιλήσει με τον πρόεδρο, αλλά ακόμα δεν έχω υπογράψει το συμβόλαιο. Είμαι έτοιμος και για άλλες συζητήσεις και αν όλα πάνε καλά, τότε δε νομίζω ότι θα υπάρξει κανένα πρόβλημα».

Επιμέλεια: Γιώργος Μαραθιανός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x