Stoiximan Super League

Και του χρόνου!

Το αντίο στη Σούπερ Λίγκα δόθηκε με εικόνες που βαρεθήκαμε να βλέπουμε ολόκληρη τη χρονιά. Με ξύλο και επεισόδια δηλαδή, αυτή τη φορά σε ΟΑΚΑ και Καραϊσκάκη. Την παραμονή της εξασφάλισε η Ξάνθη, που νίκησε 4-2 τον Ηρακλή. Υποβιβάστηκε ο Λεβαδειακός. Νίκες για Παναθηναϊκό, Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ. Με 4 βαθμούς στα play-off οι "ερυθρόλευκοι".

Το αντίο στη Σούπερ Λίγκα δόθηκε με εικόνες που βαρεθήκαμε να βλέπουμε ολόκληρη τη χρονιά. Με ξύλο και επεισόδια δηλαδή, αυτή τη φορά σε ΟΑΚΑ και Καραϊσκάκη.

Την παραμονή της εξασφάλισε η Ξάνθη, που νίκησε 4-2 τον Ηρακλή. Υποβιβάστηκε ο Λεβαδειακός. Νίκες για Παναθηναϊκό, Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ. Με 4 βαθμούς στα play-off οι "ερυθρόλευκοι".

Η βαθμολογία των ομάδων στα play-off:

1) Ολυμπιακός 4

2) ΠΑΟΚ 3

3) ΑΕΚ 1

4) Αρης 0

Ο στόχος επετεύχθη για τον Ολυμπιακό. Νίκησε 2-1 τον Άρη στο «Καραϊσκάκη» και θα μπει στη διαδικασία των πλέι οφ σε ρόλο οδηγού με τέσσερις πόντους και πλεονέκτημα έναντι των αντιπάλων του. Δεκάλεπτη διακοπή στο πρώτο ημίχρονο. Μερίδα οπαδών του Ολυμπιακού συνεπλάκη έξω από το γήπεδο με την Αστυνομία, η οποία έκανε χρήση χημικών. Διαβάστε περισσότερα εδώ



Εν μέσω ξύλου οπαδών με ΜΑΤ και του... καθιερωμένου πλέον διχασμού στις εξέδρες, η ΑΕΚ νίκησε με 2-0 τον Αστέρα Τρίπολης. Η είσοδος του Σκόκο υπό έντονες αποδοκιμασίες και προτροπές να πάει στον Ολυμπιακό στο 65’ άνοιξε τους ασκούς του Αιόλου στο ΟΑΚΑ. Μερίδα οπαδών κινήθηκε απειλητικά προς τα επίσημα βρίζοντας τον Σταύρο Αδαμίδη και τους μετόχους, προτού υπάρξει δυναμική επέμβαση των ΜΑΤ. Διαβάστε περισσότερα εδώ

Τα αποτελέσματα της 30ής αγωνιστικής:

Ηρακλής – ΣKONTA Ξάνθη 2-4
(54’ Κονέ, 59’ Ιάκομπ-5’ Μπέρτος, 26’ Μπούγκα, 70’ Πόι, 73’ πεν. Έλινγκτον)

Λάρισα – Λεβαδειακός 1-2
(58’ Κυριακίδης-23’ Σερζίνιο, 84’ Αγκάλι)

AEK- Αστέρας Τρίπολης 2-0
(48’ Τζεμπούρ, 90’ Καφές)

Ατρόμητος – Πανθρακικός 3-1
(26’ πεν. Αναστασάκος, 57’ Καραλής, 90’ Περόνε-30’ πεν. Μπέλεκ)

Καβάλα – Πανιώνιος 1-1
(7’ Ρινκόν-13’ Γκουνδουλάκης)

Ολυμπιακός – Άρης 2-1
(32’ Ζεβλάκοφ, 45’ πεν. Μαρέσκα-42’ πεν. Κάλβο)



ΠΑΟΚ – Εργοτέλης 4-1
(2’ Σορλέν, 10’ Μουσλίμοβιτς, 16’ Τσιρίλο, 28’ Παπάζογλου-46’ Χρυσοφάκης)

ΠΑΣ Γιαννινα – Παναθηναϊκός 0-1
(56’ Γκάμπριελ)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x