Stoiximan Super League

Βήμα προσέγγισης!

Την αποστολή να φέρει πιο κοντά τον Γιάννη Βαρδινογιάννη και τον Νικόλα Πατέρα έχει αναλάβει ο Ανδρέας Βγενόπουλος, όπως αναφέρει η «SportDay». «Είναι περισσότερα αυτά που μας ενώνουν απ' αυτά που μας χωρίζουν», έλεγε ο «Mr. MIG» στους συνεργάτες του. Δίδυμο «Σάλπι»-Πετρόπουλου δοκίμασε ο Νίκος Νιόπλιας στη χθεσινή προπόνηση.

Την αποστολή να φέρει πιο κοντά τον Γιάννη Βαρδινογιάννη και τον Νικόλα Πατέρα έχει αναλάβει ο Ανδρέας Βγενόπουλος, όπως αναφέρει η «SportDay». Τις τελευταίες ημέρες ο εκ των μεγαλομετόχων του Παναθηναϊκού είχε επαφή με τους δύο άνδρες και εμφανίστηκε αισιόδοξος σε όσα έλεγε στους συνεργάτες του για το μέλλον του πολυμετοχικού: «Φως υπάρχει και δικαιολογείται μία αισιοδοξία. Πιστεύω ότι είναι περισσότερα αυτά που μας ενώνουν απ' αυτά που μας χωρίζουν. Πιστεύω ότι θα επικρατήσει η λογική και όλα θα πάνε καλά».

Έτσι δικαιολογείται η ελπίδα ότι θα βρεθεί η λύση και όλοι μαζί θα συνεχίζουν μαζί για το καλό της «πράσινης» ΠΑΕ. Ο «Βγενό» φέρεται να προσπαθεί να πραγματοποιηθεί το ραντεβού των δύο μετόχων πριν από το Δ.Σ. και όλα δείχνουν ότι τελικά μπορεί να τα καταφέρει. Επίσης, εκτιμάται ότι δεν θα υπάρξει ρήξη και τελικά ο κ. Πατέρας θα παραμείνει στην προεδρία της ΠΑΕ για την επόμενη διετία, όπως και ότι οι μέτοχοι θα συμμετάσχουν στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου. Το τελευταίο θα αποφασιστεί στο επόμενο Δ.Σ. της ΠΑΕ, που αναμένεται να γίνει στα τέλη Απριλίου.

Από την πλευρά του, ο κ. Πατέρας αν διαπιστώσει ότι δεν αμφισβητείται από τους υπόλοιπους μετόχους, τότε δεν αναμένεται να θέσει θέμα παραίτησης. Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού εμφανίζεται ικανοποιημένος από την αγάπη του κόσμου της ομάδας στο πρόσωπό του.

Σκέψεις για «Σάλπι», Πετρόπουλο

Την πρόθεση να παρατάξει με σύστημα 4-4-2 τον Παναθηναϊκό κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα έχει ο Νίκος Νιόπλιας. Μετά τα σπριντ, οι «πράσινοι» χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ. Το πρώτο έπαιξε δίτερμα με έμφαση στην τακτική και το δεύτερο έπαιξε δίτερμα σε μικρά τέρματα.

Στη μία ομάδα, λοιπόν, ήταν στο τέρμα ο Καρνέζης, δεξιά ο Βύντρα, αριστερά ο Σπυρόπουλος και το κεντρικό αμυντικό δίδυμο αποτελούσαν οι Κατσουράνης, Μπιέρσμιρ. Αμυντικά χαφ ήταν οι Σιμάο, Μαρίνος, με τον δεύτερο να εναλλάσσεται στις θέσεις με τον Γκάμπριελ, ο οποίος έπαιζε δεξί χαφ. Αριστερά ήταν ο Χριστοδουλόπουλος και μπροστά ο Πετρόπουλος με τον Ρουκάβινα.

Στο οικογενειακό διπλό, όμως, ο Σαλπιγγίδης ήταν δίπλα στον Πετρόπουλο και στην άλλη ομάδα ήταν οι Τζόρβας, Σεϊταρίδης, Τριανταφυλλόπουλος, Σαριέγκι, Ζιλμπέρτο, Καραγκούνης, Σταμπολζίεφ, Νίνης, Κλέιτον, Λέτο, Ρουκάβινα και Σισέ.

Ο Νιόπλιας δεν υπολογίζει τους τιμωρημένους Σαριέγκι, Νίνη, Καραγκούνη και τους τραυματίες Καντέ, Μαχλελή, Δάρλα. Λόγω των συγκεκριμένων απουσιών ο τεχνικός του «τριφυλλιού» είναι πιθανό να συμπεριλάβει στην αποστολή για τα Γιάννενα τον Φώντα Φέτση, που έχει αφήσει θετικές εντυπώσεις στην Golden Team.

* Τη μητέρα του σε ηλικία 80 ετών έχασε ο Μιχάλης Ιορδανίδης και από την Τετάρτη βρίσκεται στην Καβάλα, όπου έγινε η κηδεία της. Ο γυμναστής του Παναθηναϊκού, ο οποίος είχε χάσει πέρυσι και τον πατέρα του, πήρε άδεια, όπως ήταν λογικό, για να μεταβεί στη μακεδονική πόλη και χθες αργά το βράδυ αναμενόταν να επιστρέψει στην Αθήνα.

* Στον Παναθηναϊκό παρακολουθούν τις εξελίξεις γύρω από την υπόθεση του Νάτσο Σκόκο, όμως έχει τονίσει ότι δεν υπάρχει περίπτωση να κλείσουν κάποιον παίκτη προτού ξεκαθαρίσουν τα διοικητικά. Σε κάθε περίπτωση οι «πράσινοι» δεν προτίθενται να μπουν σε πλειστηριασμό για την υπόθεση του Αργεντινού μεσοεπιθετικού της ΑΕΚ, στην οποία θα καταθέσουν την πρότασή τους όταν καθοριστεί το μπάτζετ της ομάδας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x