Stoiximan Super League

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Δώνης έως το 2012

Σε συμφωνία με τη διοίκηση του Ατρομήτου για τη συνέχιση της πετυχημένης συνεργασίας τους ήρθε ο Γιώργος Δώνης. Ο πρώην τεχνικός του Ηλυσιακού, της Λάρισας και της ΑΕΚ είπε το «ναι» στην πρόταση του προέδρου της ομάδας του Περιστερίου, Γιώργου Σπανού, και συμφώνησε για νέο διετές συμβόλαιο.

Σε συμφωνία με τη διοίκηση του Ατρομήτου για τη συνέχιση της πετυχημένης συνεργασίας τους ήρθε ο Γιώργος Δώνης. Ο πρώην τεχνικός του Ηλυσιακού, της Λάρισας και της ΑΕΚ είπε το «ναι» στην πρόταση του προέδρου της ομάδας του Περιστερίου, Γιώργου Σπανού, και συμφώνησε για νέο διετές συμβόλαιο, το οποίο θα τον κρατήσει στον πάγκο έως το καλοκαίρι του 2012. Οι οικονομικές διαφορές που υπήρχαν ξεπεράστηκαν και πληροφορίες αναφέρουν πως η συμφωνία προβλέπει περίπου 500.000 ευρώ ετησίως για τον Γιώργο Δώνη και το υπόλοιπο τιμ που τον πλαισιώνει.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι έγινε δεκτό το αίτημα του Γιώργου Δώνη να οριστεί ρήτρα, που θα του επιτρέπει να αποχωρήσει το καλοκαίρι του 2011 αν έχει πρόταση από σύλλογο του εξωτερικού, αφού δεν έχει κρύψει τη φιλοδοξία του να δουλέψει εκτός συνόρων και ιδιαίτερα στα αγγλικά γήπεδα.

Μετά την εξέλιξη αυτή μπαίνει τέλος στα σενάρια περί αποχώρησης του νεαρού προπονητή και επιστροφής του στη Λάρισα. Πλέον, ο Γιώργος Δώνης σε συνεργασία με τη διοίκηση ξεκινούν το σχεδιασμό για την επόμενη περίοδο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x