Stoiximan Super League

Μενδρινός: «Χωρίς πάθος ο Ολυμπιακός»

Πραγματικό «χρυσάφι» χαρακτήρισε τον βαθμό που πήρε ο ΠΑΣ Γιάννινα στο «Καραϊσκάκη» απέναντι στον Ολυμπιακό(1-1), ο Κώστας Μενδρινός. Ο 25χρονος μέσος της ομάδας της Ηπείρου και πρώην παίκτης των «ερυθρόλευκων», σε συνέντευξη που παραχώρησε στο www.sportfm.gr μετά το τέλος της αναμέτρησης της 26ης αγωνιστικής, υποστήριξε ότι αυτό που λείπει από τον φετινό Ολυμπιακό είναι το πάθος.

Πραγματικό «χρυσάφι» χαρακτήρισε τον βαθμό που πήρε ο ΠΑΣ Γιάννινα στο «Καραϊσκάκη» απέναντι στον Ολυμπιακό(1-1), ο Κώστας Μενδρινός. Ο 25χρονος μέσος της ομάδας της Ηπείρου και πρώην παίκτης των «ερυθρόλευκων», σε συνέντευξη που παραχώρησε στο www.sportfm.gr μετά το τέλος της αναμέτρησης της 26ης αγωνιστικής, υποστήριξε ότι αυτό που λείπει από τον φετινό Ολυμπιακό είναι το κουράγιο και το πάθος.

Συνέντευξη στον Κώστα Τσούγκο

Ο Κώστας Μενδρινός δεν κατάφερε να ξεπεράσει τον τραυματισμό που τον ταλαιπωρούσε και το παιχνίδι του Σαββάτου το παρακολούθησε από το σπίτι του. Αφού αρχικά ισχυρίστηκε ότι το αποτέλεσμα της αναμέτρησης του ΠΑΣ κόντρα στην παλιά του ομάδα τον αφήνει ιδιαίτερα ικανοποιημένο, τόνισε στη συνέχεια ότι «πραγματοποιήσαμε πολλές ευκαιρίες. Θα μπορούσαμε να είχαμε πάρει ακόμα και το 'διπλό' αν ο Μπακαγιόκο είχε καταφέρει να τελειώσει τη φάση στην οποία ανατράπηκε από τον Νικοπολίδη».

Το γεγονός ότι ο ΠΑΣ κατάφερε να πάρει τον βαθμό μέσα στο «Καραϊσκάκη», ο Μενδρινός το αποδίδει «στην πολύ καλή δουλειά που έγινε από τον Νίκο Αναστόπουλο. Είχε διαβάσει πολύ καλά το παιχνίδι του Ολυμπιακού και δεν φοβήθηκε ούτε μία στιγμή». Για το Νίκο Ζαφειρόπουλο, που στο 32' του αγώνα κλήθηκε να αντικαταστήσει επάξια τον -τραυματία- Γιώργο Σικαλιά, είπε ότι «η παρουσία του ήταν καθοριστική»

Ο 25χρονος μέσος μέχρι το περασμένο καλοκαίρι που πήρε μεταγραφή στον ΠΑΣ, είχε ζήσει πολύ έντονες στιγμές με τη φανέλα των «ερυθρόλευκων». Για το κακό πρόσωπο που έχει παρουσιάσει φέτος η παλιά του ομάδα, είπε: «Τα πράγματα στον Ολυμπιακό ξεκίνησαν από την αρχή στραβά και συνεχίζουν να κυλούν με τον ίδιο τρόπο. Αναμφισβήτητα δεν φταίνε μόνο οι ποδοσφαιριστές γι΄ αυτό. Ο Ολυμπιακός παρουσιάζει την εικόνα μίας ομάδας χωρίς κουράγιο και πάθος».

Τέλος, αναφορικά με τη θέση που βρίσκεται ο "Άγιαξ της Ηπείρου" και τον αγώνα δρόμου που δίνει για την παραμονή του στην Σούπερ Λίγκα, τόνισε: «Δεν υπάρχει άλλη επιλογή. Πρέπει να κερδίσουμε οπωσδήποτε τον Ατρόμητο την επόμενη αγωνιστική».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x