Στη διάθεση του Ντούσαν Μπάγεβιτς για την αναμέτρηση της ΑΕΚ με τη Λάρισα το προσεχές Σάββατο στο «Αλκαζάρ» θα είναι ο Νάτσο Σκόκο. Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός έκανε θεραπεία και ασκήσεις φυσικής κατάστασης για το αιμάτωμα στο μηρό που έχει από το παιχνίδι με τον Εργοτέλη, αλλά εκτός απροόπτου την Τετάρτη θα μπει σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης.
Αντίθετα, ερωτηματικό εξακολουθεί να αποτελεί η συμμετοχή των Ζεράλντο Άλβες και Νίκου Καράμπελα, που έκαναν θεραπεία για να ξεπεράσουν τις ενοχλήσεις στον αριστερό αχίλλειο και την κάκωση στο αριστερό γόνατο. Αν ο δεύτερος δεν καταφέρει να αποθεραπευτεί εγκαίρως, θα προκύψει πρόβλημα στο αριστερό άκρο της άμυνας, καθώς ο Νίκος Γεωργέας είναι τιμωρημένος και επιπλέον συνεχίζει θεραπεία.
Στη βάση τους επέστρεψαν ο Ταμαντανί Ενσαλίβα, που δοκιμάστηκε από τη Λίλεστρομ, και ο Ρότζερ Γκερέιρο, που είχε μεταβεί στην πατρίδα του, τη Βραζιλία. Από τις προπονήσεις θα απουσιάζουν μέχρι και την Τετάρτη οι διεθνείς Μάκος, Τζεμπούρ, Μαϊστόροβιτς, Γιάχιτς και Γκέντσογλου, όχι όμως και ο Νέμεθ που παρέμεινε στην Αθήνα και δεν ενσωματώθηκε στην αποστολή των Ελπίδων της Ουγγαρίας. Ο 20χρονος φορ ίσως να είναι στην αποστολή για το παιχνίδι με τη Λάρισα. Η προπόνηση της Τετάρτης ορίστηκε για τις 16:00.
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.