Stoiximan Super League

Βλάχος: «Υπερπολύτιμος βαθμός, αν και με δέκα»

Στην σημασία του βαθμού της ισοπαλίας (), τον οποίο απέσπασε στο Περιστέρι κόντρα στον Ατρόμητο στάθηκε ο Βαγγέλης Βλάχος, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου μετά το τέλος του αγώνα. Ο προπονητής τoυ Αστέρα Τρίπολης δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στα διοικητικά προβλήματα που προέκυψαν στην ομάδα κατά τη διάρκεια της περασμένης εβδομάδας.

Στην σημασία του βαθμού της ισοπαλίας (0-0), τον οποίο απέσπασε στο Περιστέρι κόντρα στον Ατρόμητο στάθηκε ο Βαγγέλης Βλάχος, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου μετά το τέλος του αγώνα. Ο προπονητής τoυ Αστέρα Τρίπολης δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στα διοικητικά προβλήματα που προέκυψαν στην ομάδα κατά τη διάρκεια της περασμένης εβδομάδας.

«Ο σημερινός βαθμός ήταν υπερπολύτιμος, ειδικά αν υπολογίσει κανείς πως τον κατακτήσαμε με δέκα παίκτες, ύστερα από τη δίκαιη κόκκινη που δεχθήκαμε (στο 45’ ο Φυτανίδης)».

«Καταφέραμε να αφήσουμε έξω από τον αγωνιστικό χώρο τα προβλήματα που είχαμε όλη τη βδομάδα. Καταφέραμε να μην επηρεαστούμε και πήραμε αυτό τον βαθμό».

Αναφερόμενος στον Ατρόμητο πρόσθεσε: «Συγχαρητήρια στον Γιώργο Δώνη γιατί έχει φτιάξει μια υπέροχη ομάδα για 3η φορά. Ο Ατρόμητος ήταν η καλύτερη από τις μικρομεσαίες ομάδες που έχουμε αντιμετωπίσει».

ΔΩΝΗΣ: «Αυτός ο διαιτητής μας έχει κόψει πέντε βαθμούς»

Την αδυναμία της ομάδας του να εκμεταλλευθεί το γεγονός ότι έπαιζε με παίκτη παραπάνω για ένα ημίχρονο τόνισε ο Γιώργος Δώνης μετά το τέλος της αναμέτρησης. Ο τεχνικός του Ατρόμητου δεν παρέλειψε να αναφερθεί ωστόσο και στον παράγοντα διαιτησία.

«Μετά το 30’ ήμασταν μέτριοι, δεν μπορέσαμε να εκμεταλλευθούμε την αριθμητική μας υπεροχή. Βέβαια ο συγκεκριμένος διαιτητής (Κύρκος) μάς έχει κόψει πέντε βαθμούς, στα ματς με την ΑΕΚ και σήμερα. Η φάση του Σαγκανόφσκι (77’) ήταν πέναλτι».

Για τη συνέχεια στο πρωτάθλημα πρόσθεσε: «Τώρα πια κοιτάμε μπροστά και στόχος μας είναι ότι καλύτερο στα επόμενα ματς. Θα κατεβαίνουμε για τη νίκη σε κάθε ματς».

Επιμέλεια: Νίκος Μάρκου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x