Stoiximan Super League

ΠΑΟ: «Ντόπες» Πατέρα για το διπλό τίτλου

Στις εγκαταστάσεις της Παιανίας, όπως συνηθίζει φέτος πριν απ’ τα παιχνίδια του Παναθηναϊκού βρέθηκε ο Νικόλας Πατέρας το Σάββατο. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ θέλησε με την παρουσία του να εμψυχώσει τους παίκτες του για το αυριανό ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, όπου η νίκη αποτελεί μονόδρομος, ενώ αφού παρακολούθησε μέρος της προπόνησης είχε τετ α τετ με τους Νίκο Νιόπλια και Κώστα Αντωνίου. Εκτός αποστολής έμεινε ο Ζιλμπέρτο Σίλβα, βασικός θα ξεκινήσει ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης.

Στις εγκαταστάσεις της Παιανίας, όπως συνηθίζει φέτος πριν απ’ τα παιχνίδια του Παναθηναϊκού βρέθηκε ο Νικόλας Πατέρας το Σάββατο. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ θέλησε με την παρουσία του να εμψυχώσει τους παίκτες του για το αυριανό ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, όπου η νίκη αποτελεί μονόδρομος μετά και την ήττα απ’ την Καβάλα, ώστε να μεγάλωσει η διαφορά απ’ τον Ολυμπιακό, αλλά και απ’ τους Θεσσαλονικείς. Αφού παρακολούθησε μέρος της προπόνησης είχε τετ α τετ με τους Νίκο Νιόπλια και Κώστα Αντωνίου, οι οποίοι και θα μεταφέρουν τα λεγόμενά του στους ποδοσφαιριστές.

Κάντο όπως με Ρόμα!

Η μεγάλη νίκη επί της Ρόμα την Πέμπτη ανέτρεψε το αρνητικό κλίμα που είχε δημιουργηθεί μετά την ήττα απ’ την Καβάλα και παρότι πρόκειται για τελείως διαφορετικό παιχνίδι αυτό με τον ΠΑΟΚ, σίγουρα θα αποτελέσει οδηγός για να έρθουν οι τρεις βαθμοί. Παράλληλα, η ισοπαλία του Ολυμπιακού στο Παγκρήτιο με τον Εργοτέλη (1-1) δίνει ένα ακόμα κίνητρο, ώστε να αυξηθεί η διαφορά στους πέντε.

Ο 45χρονος τεχνικός, δεν μπορεί και πάλι να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Ζιλμπέρτο Σίλβα. Ο διεθνής Βραζιλιάνος πονάει ακόμα στον αστράγαλο με αποτέλεσμα να συνεχίσει με ατομικό σήμερα, όπως και οι Γκάμπριελ, Σεϊταρίδης, Καρνέζης, οι οποίοι έμειναν εκτός αποστολής, όπως επίσης και ο Ρουκάβινα για λόγους τακτικής, αλλά και ο Μαχλελής, που αγωνίστηκε με την golden team.

Με Σάλπι βασικό

Ο Νίκος Νιόπλιας δεν προτίθεται να προχωρήσει σε αλλαγές σε σχέση με το ευρωπαϊκό ματς. Μοναδική εξαίρεση, αποτελεί η παρουσία του Δημήτρη Σαλπιγγίδη, αντί του Σωτήρη Νίνη. Άλλωστε, ο 28χρονος διεθνής επιθετικός έδειξε απόλυτα έτοιμος με τα…κατορθώματά του έναντι της Ρόμα, ενώ η αναμέτρηση είναι ιδιαίτερη γι’ αυτόν, αφού για μια ακόμα φορά θα βρεθεί αντιμέτωπος με την παλιά του ομάδα.

Την ενδεκάδα του «τριφυλλιού» θα αποτελούν οι: Τζόρβας, Βύντρα, Σαριέγκι, Καντέ, Σπυρόπουλος, Σιμάο, Καραγκούνης, Κατσουράνης, Λέτο, Σαλπιγγίδης και Σισέ. Την αποστολή συμπληρώνουν οι Γκαλίνοβιτς, Μπιάρσμιρ, Δάρλας, Μαρίνος, Χριστοδουλόπουλος, Νίνης, Κλέιτον και Πετρόπουλος.

Στη σημερινή προπόνηση με την οποία ολοκληρώθηκε η προετοιμασία, το πρόγραμμα αφιερώθηκε σε ασκήσεις κατοχής της μπάλας, 5-2, ασκήσεις με πάσες, κυκλοφορία της μπάλας και δίτερμα.

«Πρασινίζει» η Ιταλία

Περισσότεροι από 4.000 φίλοι του Παναθηναϊκού θα βρεθούν στις εξέδρες του «Ολίμπικο» το βράδυ της Πέμπτης, στον επαναληπτικό του 3-2 του ΟΑΚΑ, με τη Ρόμα. Έπειτα από συνεννόηση των δύο συλλόγων, οι «πράσινοι» εξασφάλισαν 1.000 επιπλέον εισιτήρια και οι φίλαθλοι θα δημιουργήσουν καυτή ατμόσφαιρα, ώστε να σπρώξουν την ομάδα τους στην πρόκριση.

Τα extra «μαγικά» χαρτάκια θα διατεθούν σε συγκεκριμένα σημεία πώλησης στο κέντρο της Ρώμης, θα κοστίζουν 20 ευρώ και θα μπορεί κάποιος να τα προμηθευτεί απ’ την παραμονή του παιχνιδιού μέχρι και την ώρα έναρξης. Απαραίτητη προϋπόθεση για την αγορά του εισιτηρίου είναι η επίδειξη είτε διαβατηρίου είτε αστυνομικής ταυτότητας.

Επιμέλεια: Παναγιώτης Τασιάς

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x