Stoiximan Super League

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Συνέχεια στο σερί

Να δώσει συνέχεια στις επιτυχίες των τελευταίων αγώνων και στην αναρρίχησή του στο βαθμολογικό πίνακα θέλει ο Ατρόμητος την Κυριακή στην εκτός έδρας αναμέτρηση της 22ης αγωνιστικής με τον Λεβαδειακό (14:30). Ο Γιώργος Δώνης δεν υπολογίζει στον τιμωρημένο Φαβάλι και στους τραυματίες Σκόνδρα και Μασάρα. Θέση στο βασικό σχήμα της ομάδας του Περιστερίου διεκδικούν οι Καλαντζής και Τάτος

Να δώσει συνέχεια στις επιτυχίες των τελευταίων αγώνων και στην αναρρίχησή του στο βαθμολογικό πίνακα θέλει ο Ατρόμητος την Κυριακή στην εκτός έδρας αναμέτρηση της 22ης αγωνιστικής με τον Λεβαδειακό (14:30). Ο Γιώργος Δώνης δεν υπολογίζει στον τιμωρημένο Φαβάλι και στους τραυματίες Σκόνδρα και Μασάρα. Θέση στο βασικό σχήμα της ομάδας του Περιστερίου διεκδικούν οι Καλαντζής και Τάτος.

Οι 20 ποδοσφαιριστές που επέλεξε ο Γιώργος Δώνης είναι οι ακόλουθοι: Μιχαηλίδης, Καραγκιολίδης, Μπλένχιο, Μπαζίνσκι, Αποστολόπουλος, Νάστος, Ολιβέιρα, Μπιλαγί, Νεμπεγλέρας, Μελισσάς, Μπρίτο, Σαρμιέντο, Σφακιανάκης, Τάτος, Καραγκούνης, Αναστασάκος, Περόνε, Σαγκανόφσκι, Καλαντζής, Καραλής.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x