Stoiximan Super League

Ανανεώνει με Ατρόμητο ο Δώνης

Συζητήσεις με τη διοίκηση του Ατρομήτου για την ανανέωση του συμβολαίου του αναμένεται να έχει ο Γιώργος Δώνης, μετά τον αγώνα με τον Λεβαδειακό. Ο Γιώργος Σπανός είναι απόλυτα ικανοποιημένος από το έργο του 40χρονου τεχνικού, αφού η νεοφώτιστη ομάδα του Περιστερίου, έπειτα από 21 αγωνιστικές, είναι στην έκτη θέση της βαθμολογίας.

Συζητήσεις με τη διοίκηση του Ατρομήτου για την ανανέωση του συμβολαίου του αναμένεται να έχει ο Γιώργος Δώνης, μετά τον αγώνα με τον Λεβαδειακό. Ο Γιώργος Σπανός είναι απόλυτα ικανοποιημένος από το έργο του 40χρονου τεχνικού, αφού η νεοφώτιστη ομάδα του Περιστερίου, έπειτα από 21 αγωνιστικές, είναι στην έκτη θέση της βαθμολογίας. Ο πρώην προπονητής της ΑΕΚ και της Λάρισας έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του κόσμου και μόνο αν του παρουσιαστεί μία πολύ καλή πρόταση από μεγαλύτερο σύλλογο δεν θα υπογράψει νέο συμβόλαιο.

* Η Τρίτη είναι ημέρα ρεπό για τους παίκτες του Ατρομήτου. Στο εκτός έδρας παιχνίδι της Κυριακής (14:30) δεν θα αγωνιστεί ο Λούκας Φαβάλι, που θα εκτίσει τη δεύτερη και τελευταία αγωνιστική της ποινής του.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x