Stoiximan Super League

Δώνης: «Όπως με τη Λάρισα»

Να δείξουν την ίδια διάθεση και πάθος στο παιχνίδι Κυπέλλου της Τετάρτης με τον ΠΑΣ Γιάννινα όπως και στην αναμέτρηση με την Λάρισα , ζήτησε από τους παίκτες του στον Ατρόμητο ο Γιώργος Δώνης με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ. «Για εμάς, σαν ομάδα μας ενδιαφέρει ο θεσμός του Κυπέλλου», τόνισε.

Να δείξουν την ίδια διάθεση και πάθος στο παιχνίδι Κυπέλλου της Τετάρτης με τον ΠΑΣ Γιάννινα όπως και στην αναμέτρηση με την Λάρισα , ζήτησε από τους παίκτες του στον Ατρόμητο ο Γιώργος Δώνης με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ.

«Για εμάς, σαν ομάδα μας ενδιαφέρει ο θεσμός του Κυπέλλου και θα παίξουμε με έναν αντίπαλο που ανήκει στη Σούπερ Λίγκα και ξέρουμε ότι θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Περιμένω από την ομάδα να δείξει την ίδια θέληση και το ίδιο αγωνιστικό πρόσωπο σε ένα παιχνίδι που είναι νοκ άουτ ώστε να περάσουμε στους «8» του κυπέλλου», τόνισε ο τεχνικός της ομάδας του Περιστερίου

Η αποστολή

Οι παίκτες που συμπεριέλαβε στην αποστολή του Ατρόμητου ο Γιώργος Δώνης είναι οι εξής:
Μιχαηλίδης, Σάντκβιστ, Μπλένχιο, Αποστολόπουλος, Νάστος, Σκόνδρας, Νεμπεγλέρας, Μελισσάς, Φαβάλι, Σαρμιέντο, Σφακιανάκης, Τάτος, Καραγκούνης, Αναστασάκος, Περόνε, Κάμπας, Καλαντζής, Καραλής.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x