Stoiximan Super League

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Το μυαλό στον ΠΑΣ

Στον αγώνα της Τετάρτης κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα για το Κύπελλο Hellas On Line επικεντρώνουν το ενδιαφέρον άπαντες στον Ατρόμητο. Η ομάδα του Περιστερίου, μετά τη σημαντική νίκη κόντρα στη Λάρισα, ρίχνει το "βάρος" της προετοιμασίας στο παιχνίδι με την ηπειρώτική ομάδα. Σήμερα, οι παίκτες του Γιώργου Δώνη ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας, ενώ όσοι δεν αγωνίστηκαν γυμνάστηκαν κανονικά.

Στον αγώνα της Τετάρτης κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα για το Κύπελλο Hellas On Line επικεντρώνουν το ενδιαφέρον άπαντες στον Ατρόμητο. Η ομάδα του Περιστερίου, μετά τη σημαντική νίκη κόντρα στη Λάρισα, ρίχνει το "βάρος" της προετοιμασίας στο παιχνίδι με την ηπειρώτική ομάδα. Σήμερα, οι παίκτες του Γιώργου Δώνη ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας, ενώ όσοι δεν αγωνίστηκαν γυμνάστηκαν κανονικά. Αύριο υπάρχει μια ακόμα προπόνηση και μετά το πέρας της θα ανακοινωθεί και η αποστολή για το παιχνίδι με τον ΠΑΣ.

Παράλληλα, επτά κίτρινες κάρτες συμπλήρωσε ο Λούκας Φαβάλι και αποφασίστηκε από την τεχνική ηγεσία της ομάδας του Περιστερίου να εκτίσει την ποινή του στα παιχνίδια με τον ΠΑΟΚ και τον Λεβαδειακό.

Επιμέλεια: Χρήστος Οικονόμου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x