Stoiximan Super League

Τι θα αποφασίσει ο πρόεδρος;

Η ισοπαλία στην Καβάλα και το -7 από τον Παναθηναϊκό θα είναι λογικά και το τελευταίο κεφάλαιο για τον Ζίκο στον πάγκο του Ολυμπιακού, που αυτή τη στιγμή μοιάζει με ηφαίστειο έτοιμο να εκραγεί. «Ο πρόεδρος θα αποφασίσει για το μέλλον μου», δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου ο Βραζιλιάνος τεχνικός και όλα δείχνουν ότι η απόφαση του Σωκράτη Κόκκαλη, ο οποίος δεν έχει συνηθίσει να βλέπει τέτοια εικόνα από την ομάδα του, θα είναι η απομάκρυνση του Ζίκο.

Η ισοπαλία στην Καβάλα και το -7 από τον Παναθηναϊκό θα είναι λογικά και το τελευταίο κεφάλαιο για τον Ζίκο στον πάγκο του Ολυμπιακού, που αυτή τη στιγμή μοιάζει με ηφαίστειο έτοιμο να εκραγεί.

«Ο πρόεδρος θα αποφασίσει για το μέλλον μου», δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου ο Βραζιλιάνος τεχνικός και όλα δείχνουν ότι η απόφαση του Σωκράτη Κόκκαλη, ο οποίος δεν έχει συνηθίσει να βλέπει τέτοια εικόνα από την ομάδα του, θα είναι η απομάκρυνση του Ζίκο.

Η αντίστροφη μέτρηση για τον Ζίκο έχει ξεκινήσει από την ήττα στο «Κλεάνθης Βικελίδης» από τον Άρη. Συνέχεια στην αμφισβήτηση έδωσε η «τεράστια» άδεια που πήραν οι παίκτες του Ολυμπιακού τα Χριστούγεννα, που οδήγησε και στο κακό πρόσωπο της ομάδας στο ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Η εντός έδρας ήττα από την «Ένωση» άνοιξε ουσιαστικά την πόρτα στον Βραζιλιάνο, που από εκείνη την ημέρα κάθεται στο κατώφλι της.

Το παιχνίδι με τη Λάρισα δεν έπεισε ότι κάτι μπορεί να αλλάξει στο πρόσωπο που παρουσιάζει η ομάδα μέσα στον αγωνιστικό χώρο και η νίκη δεν έριξε στάχτη στα μάτια κανενός.

Το κερασάκι στην τούρτα ήρθε στην Καβάλα. Στο πιο κρίσιμο παιχνίδι της χρονιάς, ο Ολυμπιακός παρουσιάζεται όχι μόνο κατώτερος των περιστάσεων αλλά κάτι πολύ χειρότερο. Εμφανίζεται σαν ομάδα που δεν έχει επίγνωση της οριακής κατάστασης.

Ο Σωκράτης Κόκκαλης βρίσκεται ακόμα στην Αμερική και αναμένεται στην Ελλάδα μέσα στην εβδομάδα. Η τεχνολογία όμως έχει προχωρήσει, άρα η απόφαση ίσως να έρθει και …τηλεφωνικά.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x