Stoiximan Super League

Οι αλλαγές κοστίζουν…

Το μόνιμο παράπονο των φίλων του Ολυμπιακού είναι ο πρόεδρος να φέρει στην ομάδα έναν καλό παίκτη υψηλού επιπέδου, αλλά και ένα γερό χαρτί για τον πάγκο. Σύμφωνα με την εφημερίδα «Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία», τα τελευταία πέντε χρόνια ο πειραϊκός σύλλογος έχει αλλάξει εφτά προπονητές, ενώ έχει δαπανήσει περίπου το ποσό των 11 εκατ. ευρώ, ποσό ικανό για να φέρει ένα από τα ηχηρά ονόματα.

Το μόνιμο παράπονο των φίλων του Ολυμπιακού είναι ο πρόεδρος να φέρει στην ομάδα έναν καλό παίκτη υψηλού επιπέδου, αλλά και ένα γερό χαρτί για τον πάγκο. Σύμφωνα με την εφημερίδα «Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία», τα τελευταία πέντε χρόνια ο πειραϊκός σύλλογος έχει αλλάξει εφτά προπονητές, ενώ έχει δαπανήσει περίπου το ποσό των 11 εκατ. ευρώ, ποσό ικανό να προσελκύσει κάποια από τα ηχηρά ονόματα των προπονητών.

Τον κύκλο των… χαμένων προπονητών ανοίγει ο Τρόντ Σόλιντ, του οποίου το συμβόλαιο συρρικνώθηκε από τα 2,5 χρόνια στους 18 μήνες, αδειάζοντας όμως τα ταμεία κατά 2,6 εκατ. ευρώ. Τέσσερις μήνες λιγότερο από τον προκάτοχο του κάθισε στον πάγκο το παιδί του Ολυμπιακού, Τάκης Λεμονής, λαμβάνοντας το ποσό της τάξεως του 1,2 εκατ. ευρώ.

Σύντομο πέρασμα από τον «ερυθρόλευκο» πάγκο, μόνο για έξι αγωνιστικές είχε ο Χοσέ Σεγκούρα, ο οποίος κόστισε στον Ολυμπιακό 200.000 ευρώ. Ο Ισπανός, Ερνέστο Βαλβέρδε δεν ανταποκρίθηκε στις προσδοκίες της ομάδας, ωστόσο εκτέλεσε χρέη προπονητή για ένα χρόνο με αντίτιμο 2,1 εκατ. ευρώ. Ο αποκλεισμός του Ολυμπιακού από την Ανόρθωση και τον Τιμούρ Κετσπάγια, έφερε τον Γεωργιανό στο λιμάνι, μόλις για τέσσερις μήνες, με 540,000 κόστος.

Ο Ζίκο αποτελεί την πιο ακριβή μεταγραφή, καθώς το συμβόλαιο του, του προσφέρει 1,5 εκατ. ευρώ καθαρές αποδοχές. Ο Βραζιλιάνος διανύει τον τέταρτο… κρίσιμο μήνα του στον πάγκο του Ολυμπιακού, με το ποσό της αποζημίωσης σε περίπτωση ανάγκης να φτάνει τα 1,5 εκατ. ευρώ. Στα παραπάνω ποσά συμπεριλαμβάνονται και οι μισθοί των βοηθών.

Επιμέλεια: Σταυρούλα Σάββα

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x