Stoiximan Super League

Έρχεται ο Ντάτολο, εν αναμονή για Καστίγιο

Το μεσημέρι (στις 13:00) θα αφιχθεί το δεύτερο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού, Χεσούς Ντάτολο. Οι Πειραιώτες ανακοίνωσαν χθες τη συμφωνία με τη Νάπολι και αύριο ο Αργεντινός θα υπογράψει μέχρι το τέλος της σεζόν. Τη Δευτέρα θα ξεκαθαρίσει η υπόθεση του Νέρι Καστίγιο, με τους «ερυθρόλευκους» να περιμένουν ένα έγγραφο για να τελειώνει το θέμα. Την Καβάλα αντιμετωπίζει απόψε (19:00, NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και Novasports 1) ο Ολυμπιακός στο «Ανθή Καραγιάννη».

Το μεσημέρι (στις 13:00) θα αφιχθεί το δεύτερο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού, Χεσούς Ντάτολο. Οι Πειραιώτες ανακοίνωσαν χθες τη συμφωνία με τη Νάπολι και αύριο ο Αργεντινός θα υπογράψει μέχρι το τέλος της σεζόν. Τη Δευτέρα θα ξεκαθαρίσει η υπόθεση του Νέρι Καστίγιο, με τους «ερυθρόλευκους» να περιμένουν ένα έγγραφο για να πραγματοποιηθεί ο δανεισμός του. Την Καβάλα αντιμετωπίζει απόψε (19:00, NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και Novasports 1) ο Ολυμπιακός.

Έρχεται σήμερα, υπογράφει αύριο

Όλα θετικά κύλησαν στην υπόθεση του Χεσούς Ντάτολο για τον Ολυμπιακό. Ο Αργεντινός αναμένεται να βρίσκεται σήμερα το μεσημέρι (στις 13:00) στην Ελλάδα και αύριο θα υποβληθεί στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, υπογράφοντας στη συνέχεια συμβόλαιο με τους Πειραιώτες.

Ο 24χρονος άσος θα αγωνιστεί στους «ερυθρόλευκους» μέχρι το τέλος της σεζόν, ενώ αν εκείνοι θελήσουν να αποκτήσουν τα δικαιώματά του τότε θα χρειαστεί να δώσουν 5,5 εκατ. ευρώ στη Νάπολι. Από την πλευρά του, ο παίκτης θα πάρει μέχρι το καλοκαίρι 600.000 ευρώ.

Αύριο ξεκαθαρίζει του Καστίγιο

Αισιόδοξη παραμένει η πλευρά του Νέρι Καστίγιο για την επιστροφή του στον Ολυμπιακό, παρότι δεν έφτασε το έγγραφο που απομένει για την υλοποίηση του δανεισμού του Μεξικανού από τη Σαχτάρ για ενάμιση χρόνο. Οι Ουκρανοί ενδέχεται να στείλουν αύριο το συγκεκριμένο χαρτί, το οποίο απαιτείται για να ανακοινωθεί η συνεργασίας των Πειραιωτών με τον 25χρονο μεσοεπιθετικό.

Για το συγκεκριμένο θέμα μίλησε και ο Γιάννης Μώραλης, ο οποίος ταξίδεψε στην Καβάλα για το σημερινό παιχνίδι με την τοπική ομάδα. «Πράγματι, δεν ήρθε σήμερα (σ.σ.: χθες) αυτό το χαρτί που περιμέναμε από την Ουκρανία, ώστε να ολοκληρωθεί η μεταγραφή. Εμείς, πάντως, ως ο Ολυμπιακός το κάναμε και δεν έχουμε καμία ευθύνη. Ενημερώσαμε τον Καστίγιο ότι δεν ήρθε το χαρτί και ο παίκτης μας είπε ότι θα το λύσει το πρόβλημα μέχρι τη Δευτέρα. Περιμένουμε, λοιπόν, τη Δευτέρα και βλέπουμε».

Στη συνέχεια, ο υπεύθυνος επικοινωνίας της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ διέψευσε τις φήμες που ήθελαν η επιστροφή του Καστίγιο να κολλάει λόγω της Ντνιέπρ: «Εμείς δεν ξέρουμε καμία Ντνιέπρ. Με τη Σαχτάρ μιλήσαμε και όλα τα άλλα είναι δικές σας πληροφορίες. Όπως και να έχει, ο Νέρι έχει ενημερωθεί για το πρόβλημα που προέκυψε και ο ίδιος μας είπε ότι θα το λύσει».

Εν τω μεταξύ, τα ουκρανικά Μέσα ανέφεραν ότι «άνθρωπος του Ολυμπιακού μίλησε και με τη Σαχτάρ και με τον δικηγόρο που χειρίζεται την υπόθεση και μέσα στις επόμενες ώρες όλα θα έχουν τελειώσει». Πιθανότατα η διοίκηση της Σαχτάρ να θέλει να «ταλαιπωρήσει» τον Ολυμπιακό και τον Καστίγιο μέχρι την τελευταία στιγμή. Πάντως, ο Μεξικανός προσπαθεί να πιέσει την ουκρανική ομάδα και έχει ξεκαθαρίσει ότι θέλει να παίξει μόνο στους Πειραιώτες.

Κρίσιμη εβδομάδα για Σκόκο

Η ερχόμενη εβδομάδα αναμένεται να είναι καθοριστική για την υπόθεση του Νάτσο Σκόκο στον Ολυμπιακό. Μέσα στις επόμενες ημέρες η νέα μετοχική σύνθεση της ΑΕΚ θα αναλάβει επίσημα τα καθήκοντά της και προτίθεται να προτείνει νέο συμβόλαιο στον Αργεντινό.

Ωστόσο, η πλευρά του, έχει ξεκαθαρίσει ότι δεν επιθυμεί να συζητήσει το συγκεκριμένο ενδεχόμενο. Ο 24χρονος μεσοεπιθετικός θέλει να φύγει τώρα από την «Ένωση», ενώ δεν εμφανίζεται διατεθειμένος να αγωνιστεί στον Παναθηναϊκό. Οι «ερυθρόλευκοι» παρακολουθούν διακριτικά την υπόθεση του Σκόκο.

Εν τω μεταξύ, την Τρίτη ενδέχεται να έρθουν στην Ελλάδα οι μάνατζερ του Αργεντινού, Φαμπιάν Σολντίνι και Μαρτίν Μοντέρο, και θα προσπαθήσουν να ασκήσουν πίεση στους «κιτρινόμαυρους», οι οποίοι έχουν δεσμευτεί ότι δεν θα παραχωρήσουν τον καλύτερό τους παίκτη σε άλλη ελληνική ομάδα.

Μονόδρομος η νίκη

Τη νίκη με την οποία θα μείνει στο «κυνήγι» του Παναθηναϊκού θέλει ο Ολυμπιακός, ο οποίος αντιμετωπίζει (19:00, NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και Novasports 1) την Καβάλα στο «Ανθή Καραγιάννη».

Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, οι «ερυθρόλευκοι» θα αγωνιστούν με τον Νικοπολίδη κάτω από τα δοκάρια και μπροστά του (από δεξιά προς αριστερά) θα βρίσκονται οι Γκαλίτσιος, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Μέλμπεργκ και Μπράβο. Στο κέντρο της μεσαίας γραμμής θα αγωνιστούν ο Τοροσίδης με τον Μαρέσκα, έχοντας στα πλάγια τον Ζαϊρί (δεξιά) και τον Λεονάρντο (αριστερά). Πιο μπροστά θα παίξει ο Όσκαρ και μοναδικός προωθημένος θα είναι ο Ντάρμπισαϊρ (ή Ντιόγο).

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Πάρντο, Πάντος, Ζεβλάκοφ, Λεντέσμα, Γ. Παπαδόπουλος, Στολτίδης και Λούα Λούα. Εκτός έμειναν ο Γκαλέτι, ο Ντουντού, ο Μήτρογλου και ο Σοϊλέδης.

Επιμέλεια: Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x