Stoiximan Super League

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: «Νοκ άουτ» ο Κουτσόπουλος, επιστρέφει ο Τάτος!

Δεδομένη είναι η απουσία του Βαγγέλη Κουτσόπουλου από την εκτός έδρας αναμέτρηση του Ατρομήτου με τον Πανθρακικό. Η θλάση που υπέστη στη διάρκεια του αγώνα με την Ξάνθη στον λαγωνοψοΐτη δεν του επιτρέπει να βοηθήσει την ομάδα του στην κρίσιμη αναμέτρηση με τους Θρακιώτες. Αντίθετα, στο προπονητικό πρόγραμμα επανήλθε ο Ανδρέας Τάτος, που ξεπέρασε το πρόβλημα με τον τραυματισμό του.

Δεδομένη είναι η απουσία του Βαγγέλη Κουτσόπουλου από την εκτός έδρας αναμέτρηση του Ατρομήτου με τον Πανθρακικό. Η θλάση που υπέστη στη διάρκεια του αγώνα με την Ξάνθη στον λαγωνοψοΐτη δεν του επιτρέπει να βοηθήσει την ομάδα του στην κρίσιμη αναμέτρηση με τους Θρακιώτες. Αντίθετα, στο προπονητικό πρόγραμμα επανήλθε ο Ανδρέας Τάτος, που ξεπέρασε το πρόβλημα με τον τραυματισμό του, ενώ, ο Ηλίας Αναστασάκος μπορεί να μην γυμνάστηκε επειδή ένιωθε «βαρύ» το δικέφαλό του, αλλά δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας.

Σήμερα έγινε διπλή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Ασπρόπυργου, ύστερα από το χθεσινό ρεπό που είχε δώσει ο Γιώργος Δώνης στους παίκτες του.

• Την ετήσια επίσκεψη στο ίδρυμα «Χαμόγελο του Παιδιού», στη Χρυσούπολη Περιστερίου, θα πραγματοποιήσει την Παρασκευή το απόγευμα αντιπροσωπεία της ΠΑΕ Ατρόμητος, προκειμένου να μοιράσει δώρα, χαρά και ευχές στα παιδιά του ιδρύματος.

Επιμέλεια: Νίκος Ράλλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x