Stoiximan Super League

Κατσουράνης: «Είχαμε πάθος και ψυχή»

Στην σημασία των τριών βαθμών που ήρθαν έπειτα απ’ τη νίκη επί του Ατρομήτου στάθηκε ο Κώστας Κατσουράνης. Παράλληλα, ο σκόρερ των δύο τερμάτων του Παναθηναϊκού ανέφερε πως είχαν ψυχή και πάθος, ενώ εξέφρασε τον προβληματισμό του για ένα ακόμα γκολ που δέχτηκαν από στημένη φάση.

Στην σημασία των τριών βαθμών που ήρθαν έπειτα απ’ τη νίκη επί του Ατρομήτου στάθηκε ο Κώστας Κατσουράνης. Παράλληλα, ο σκόρερ των δύο τερμάτων του Παναθηναϊκού ανέφερε πως είχαν ψυχή και πάθος, ενώ εξέφρασε τον προβληματισμό του για ένα ακόμα γκολ που δέχτηκαν από στημένη φάση.

«Το παιχνίδι ήταν πολύ δύσκολο, υπήρχε πίεση έπειτα από τρία ανεπιτυχή αποτελέσματα και θέλαμε μια νίκη. Δείξαμε πάθος και έστω δύσκολα τα καταφέραμε. Σε αυτό το σημείο πρέπει να κοιτάμε τους βαθμούς και όλα τα υπόλοιπα θα τα δούμε στην πορεία. Το σημαντικό είναι να κερδίζει η ομάδα, που έχει και καλά και κακά.

Για ένα ακόμα ματς δεχτήκαμε γκολ από στημένη φάση. Αυτό δεν επιτρέπεται να γίνεται κι όμως συνεχίζεται όσο και να το λέμε. Πρέπει να προβληματιζόμαστε ακόμα και μετά από τις νίκες, κρατάμε τα θετικά που ήταν το πάθος και η ψυχή και θα κοιτάξουμε να διορθώσουμε κάποια λάθη. Μόνο όταν προβληματιζόμαστε μετά τις νίκες θα διορθώσουμε τα λάθη. Στις ήττες όλα είναι άσχημα».

Σχετικά με τη διακοπή του αγώνα: «Ήταν αποπνικτική ατμόσφαιρα, εγώ έλειπα και αυτά δεν είναι συνηθισμένα, αλλά γίνονταν και πριν φύγω. Τώρα έπρεπε να είμαστε στα σπίτια μας, αλλά είμαστε ακόμα εδώ».

Αναφορικά με τον αγωνιστικό χώρο: «Είναι κανονικό χωράφι. Είπαν το Δεκέμβριο ότι θα αλλάξουν, περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει».

Καραγκούνης: «Απ’ τα καλύτερα φετινά μας ματς»

Ικανοπιημένος με την εμφάνιση και τη νίκη του «τριφυλλιού» εμφανίστηκε ο Γιώργος Καραγκούνης, που δεν παρέλειψε να μιλήσει κι’ αυτός για την κακή κατάσταση του γηπέδου: «Είχαμε τρία παιχνίδια χωρίς καλά αποτελέσματα, αυτό από μόνο του καθιστούσε δύσκολο το παιχνίδι με τον Ατρόμητο. Νομίζω ότι κάναμε ένα από τα καλύτερα φετινά ματς, κάναμε φάσεις, βάλαμε τρία γκολ σε έναν άθλιο αγωνιστικό χώρο. Δεν το λέω για δικαιολογία, τόσο εγώ όσο και ο Νίνης έχουμε πάθει διάστρεμμα. Μέχρι το Σάββατο θα κάνουμε προπονήσεις για να δούμε αν θα προλάβουμε να παίξουμε με τον Ηρακλή και αυτό είναι πολύ μείον. Ξαναλέω ότι δεν είναι δικαιολογία, το ίδιο πρόβλημα έχουν και οι αντίπαλοι, είμαστε όμως μια ελληνική ομάδα και μπορούμε να ανταπεξέλθουμε σε αυτό το πρόβλημα. Αν είναι να συνεχιστεί αυτή η κατάσταση, δεν ξέρω αν θα έπρεπε να γυρίσουμε στη Λεωφόρο».

Όσον αφορά την αμυντική συμπεριφορά της ομάδας: «Είναι κάποιες φάσεις που θα πρέπει όλοι μας να έχουμε μεγαλύτερη αυτοσυγκέντρωση. Από την άλλη όμως κάναμε πολλές φάσεις, λογικό είναι να κάνει και ο αντίπαλος. Δεν μπορούμε εμείς να κάνουμε πενήντα ευκαιρίες κι ο αντίπαλος καμία. Έχουμε επιθετικούς παίκτες και όταν είμαστε όλοι μέσα μπορούμε να παίξουμε καλύτερο ποδόσφαιρο. Το κάναμε σήμερα. Όταν είσαι Παναθηναϊκός δεν πρέπει να φοβάσαι τις άλλες ομάδες. Κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι και είναι η αρχή για τα επόμενα τρία μέχρι τις διακοπές. Το Σάββατο είναι ένα δύσκολο γιατί είναι εκτός έδρας (σ.σ. κόντρα στον Ηρακλή). Πρέπει να συνεχίσουμε με την ίδια αποφασιστικότητα και να πάρουμε τα αποτελέσματα».

Ρουκάβινα: «Είμαστε συμπαγής ομάδα»

Την άποψη πως δεν υπάρχει σοβαρό πρόβλημα στην άμυνα εξέφρασε ο Άντε Ρουκάβινα: «Δεν νομίζω ότι έχουμε πρόβλημα στην άμυνα, πήγαμε καλά, είμαστε συμπαγής ομάδα και κανένας αντίπαλος δεν μπορεί να μας βάλει εύκολα γκολ. Πρέπει να προετοιμαστούμε να κοιτάξουμε το επόμενο παιχνίδι». Ο Κροάτης επιθετικός κατέληξε λέγοντας ότι «περιμέναμε αυτό το παιχνίδι, θέλαμε τη νίκη, την πήραμε με 3-1 και ήδη συγκεντρωνόμαστε για το επόμενο».

Επιμέλεια: Παναγιώτης Τασιάς

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x