Stoiximan Super League

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Χρήσιμες δοκιμές

Τη δυνατότητα να δοκιμάσει σχήματα και τακτικές που πιθανότατα θα εφαρμόσει και στο ματς κόντρα στον Ηρακλή την Κυριακή είχε ο Γιώργος Δώνης στη σημερινή προπόνηση του Ατρομήτου. Σε αυτή δήλωσαν άπαντες «παρών», εκτός από τους διεθνείς με την Ελπίδων (Σκόνδρας, Αποστολόπουλος) και τον Μασάρα. «Έφυγε» ο Ευάγγελος Στάης.

Τη δυνατότητα να δοκιμάσει σχήματα και τακτικές που πιθανότατα θα εφαρμόσει και στο ματς κόντρα στον Ηρακλή την Κυριακή είχε ο Γιώργος Δώνης στη σημερινή προπόνηση του Ατρομήτου.

Σε αυτή δήλωσαν άπαντες «παρών», εκτός από τους διεθνείς με την Ελπίδων (Σκόνδρας, Αποστολόπουλος) και τον Μασάρα. Ο 32χρονος στόπερ πήρε ειδικό πρόγραμμα θεραπείας από τον γιατρό της ομάδας, Πέτρο Καπράλο, μετά την επέμβαση στο γόνατο. Εξαιρετικά ήταν τα αποτελέσματα των αιματολογικών εξετάσεων των ποδοσφαιριστών, σύμφωνα με τον εργοφυσιολόγο, Γιώργο Ζιώγα.

«Έφυγε» ο Ευάγγελος Στάης

Την τελευταία του πνοή άφησε την Τετάρτη ο Ευάγγελος Στάης. Ο εκλιπόντας είχε διατελέσει πρόεδρος του Ατρομήτου.

Η συλλυπητήρια ανακοίνωση της ΠΑΕ:

«“Έφυγε” από τη ζωή ο Ευάγγελος Στάης, πρόεδρος του Ατρόμητου σε δύο διαφορετικές περιόδους στις δεκαετίες '60 και '80. Ο εκλιπών αποτέλεσε μια από τις πιο εμβληματικές μορφές των διοικήσεων της ομάδας και ανέλαβε για πρώτη φορά στο τέλος της δεκαετίας του '60 όταν παρέδωσε τη θέση του στον Αντώνη Γαλλαίο επί ημερών του οποίου ο Ατρόμητος ανέβηκε για πρώτη φορά στην ιστορία του στην Α' Εθνική την περίοδο 1971-72.

Επέστρεψε πάλι από τη θέση του προέδρου στα μέσα της δεκαετίας του '80 σε πάρα πολύ δύσκολες εποχές για τον σύλλογο και διάδοχος του ήταν ο Ανδρέας Κουλόπουλος. Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί αύριο από τον Ιερό Ναό των Ταξιαρχών (ΙΚΑ) Περιστερίου στις 15.00. Η ΠΑΕ Ατρόμητος θα καταθέσει στεφάνι στη μνήμη του και απευθύνει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος».


Επιμέλεια: Παναγιώτης Σγαρδέλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x