Stoiximan Super League

ΟΣΦΠ-ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ: Να παραμείνει στην κορυφή

Μετά τη θετική ευρωπαϊκή του παρένθεση, ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Εργοτέλη στο «Καραϊσκάκη» με στόχο την έκτη συνεχή νίκη του στη Σούπερ Λίγκα, που θα τον διατηρήσει στην κορυφή, την οποία μοιράζεται με τον Παναθηναϊκό. Οι τρεις βαθμοί σαφώς και είναι οι μόνοι που ενδιαφέρουν τους «ερυθρόλευκους», όμως τους δίνεται και η ευκαιρία μπροστά στο κοινό τους να πάρουν μια μίνι «εκδίκηση» για τη «βαριά» φιλική ήττα απ’ τους Κρητικούς (5-0).

Μετά τη θετική ευρωπαϊκή του παρένθεση, ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Εργοτέλη στο «Καραϊσκάκη» με στόχο την έκτη συνεχή νίκη του στη Σούπερ Λίγκα, που θα τον διατηρήσει στην κορυφή, την οποία μοιράζεται με τον Παναθηναϊκό. Οι τρεις βαθμοί σαφώς και είναι οι μόνοι που ενδιαφέρουν τους «ερυθρόλευκους», όμως τους δίνεται και η ευκαιρία μπροστά στο κοινό τους να πάρουν μια μίνι «εκδίκηση» για τη «βαριά» φιλική ήττα απ’ τους Κρητικούς (5-0). Το έργο τους μόνο εύκολο δεν αναμένεται, μιας και το συγκρότημα του Νίκου Καραγεωργίου τα πηγαίνει εξαιρετικά και θα μεταβεί στο Φάληρο για να κάνει την έκπληξη.

ΟΣΦΠ: Με Τοροσίδη κόντρα στον Εργοτέλη

Η προπόνηση της Παρασκευής ολόκληρώθηκε με θετικά και αρνητικά νέα για τον Ζίκο. Ο Λεονάρντο αισθάνθηκε ενοχλήσεις στο δεξί γόνατο και αποχώρησε ενώ ανάμενεται να υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία. Ενοχλήσεις στη δεξιά γάμπα ένιωσε και ο Ματ Ντέρμπισιρ κατά τη διάρκεια του ατομικού προγράμματος που ακολουθεί ωστόσο ο υπερηχογραφικός έλεγχος, στον οποίο υποβλήθηκε δεν έδειξε κάτι ανησυχητικό.

Τα θετικά αφορούν αρχικά τον Βασίλη Τοροσίδη. Ο Έλληνας άσος δεν αγωνίστηκε κόντρα στην Σταντάρ Λιέγης την περασμένη Τρίτη αλλά όλα δείχνουν ότι η ίωση που τον ταλαιπώρησε ανήκει στο παρελθόν. Ο Ζίκο συμπεριέλαβε τον παίκτη στην αποστολή και αναμένεται να του δώσει θέση βασικού. Κανονικά προπονήθηκαν τόσο ο Γκαλέτι όσο και ο Μαρέσκα.

Ο Βραζιλιάνος προπονητής των ερυθρολεύκων σκέφτεται ορισμένες αλλαγές στην ενδεκάδα. Θέση διεκδικεί ο Ντομί σε ρόλο αριστερού μπακ αντί του Ραούλ Μπράβο αλλά και ο Λεντέσμα, ο οποίος δεν αγωνίστηκε στο τελευταίο παιχνίδι του Τσάμπιονς Λιγκ. Ερωτηματικό αποτελεί η συμμετοχή του Στολτίδη, ο οποίος μετά και την εμφάνισή του κόντρα στη Σταντάρ Λιέγης δεν αποκλείεται να πάρει θέση βασικού κόντρα στον Εργοτέλη.

Στην αποστολή για τον αυριανό αγώνα έχουν συμπεριληφθεί 18 ποδοσφαιριστές και πιο συγκεκριμένα οι:
Νικοπολίδης, Πάρντο, Ντομί, Γκαλίτσιος, Γ. Παπαδόπουλος, Μέλμπεργκ, Α. Παπαδόπουλος, Ρ. Μπράβο, Τοροσίδης, Ζεβλάκοφ, Ντουντού, Γκαλέτι, Όσκαρ, Λεντέσμα, Μαρέσκα, Στολτίδης, Ζαϊρί, Μήτρογλου.

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ: Για την έκπληξη…

Ο Εργοτέλης έχει εντυπωσιάσει με τις εμφανίσεις του στην περίοδο που διανύουμε, όμως το έργο που θα έχει το Σάββατο απέναντι στον Ολυμπιακό για την 9η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας θα είναι δύσκολο.

Ο Νίκος Καραγεωργίου, ο οποίος θέλει να διατηρήσει και στο «Καραϊσκάκη» την καλή εικόνα που έχουν δείξει οι Κρητικοί, θα προσπαθήσει να παρατάξει την ομάδα με το καλύτερο δυνατό σύστημα, ώστε να φύγει με ένα θετικό αποτέλεσμα από το φαληρικό γήπεδο.

Από εκεί και πέρα, η προπόνηση της Παρασκευής, η οποία αφιερώθηκε σε ασκήσεις τακτικής και στις στημένες φάσεις ολοκληρώθηκε χωρίς προβλήματα. Μετά το τέλος του σημερινού προγράμματος, ο Έλληνας τεχνικός ανακοίνωσε την αποστολή της ομάδας, όπου εκεί δεν συμπεριλήφθηκαν οι τραυματίες Βίσιο, Μπούντιμιρ αλλά και ο τιμωρημένος Φραγκουλάκης.

Η αποστολή: Δασκαλάκης, Αθανασίου, Χίμπλινγκερ, Κορδονούρης, Σασιασβίλι, Γιαλούσης, Κοιλιάρας Δ., Καρέλης, Ογκουνσότο, Τζούνιορ, Ορφανός, Μπέτο, Βερπακόφσκις, Ρουμπάκης, Γελαδάρης, Ρομάνο, Τσεσνάουσκις, Λεάλ και Σιάκκας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x