Stoiximan Super League

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Χωρίς τρεις η προπόνηση

Χωρίς τρεις ποδοσφαιριστές πραγματοποιήθηκε η προπόνηση του Ατρόμητου την Τρίτη στις εγκαταστάσεις του Ασπρόπυργου, ενόψει της εκτός έδρας αναμέτρησης του Σαββάτου με τον Αστέρα στην Τρίπολη. Ο Κάρλος Μπλένχιο, έπειτα από τον τραυματισμό του στο δικέφαλο, ακολούθησε εντατική θεραπεία. Το ίδιο συνέβη και με τον Μαρσέλο Ολιβέιρα που την Τετάρτη αναμένεται να μπει σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης. Όσον αφορά στον Στέλιο Σφακιανάκη, γυμνάστηκε μόνος του αφού ταλαιπωρείται από ίωση.

Χωρίς τρεις ποδοσφαιριστές πραγματοποιήθηκε η προπόνηση του Ατρόμητου την Τρίτη στις εγκαταστάσεις του Ασπρόπυργου, ενόψει της εκτός έδρας αναμέτρησης του Σαββάτου με τον Αστέρα στην Τρίπολη.

Ο Κάρλος Μπλένχιο, έπειτα από τον τραυματισμό του στο δικέφαλο, ακολούθησε εντατική θεραπεία. Το ίδιο συνέβη και με τον Μαρσέλο Ολιβέιρα που την Τετάρτη αναμένεται να μπει σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης. Όσον αφορά στον Στέλιο Σφακιανάκη, γυμνάστηκε μόνος του αφού ταλαιπωρείται από ίωση.

Απόντες από την προετοιμασία ήταν επίσης οι Βασίλης Καραγκούνης και Επαμεινώνδας Λιμνιός που ενσωματώθηκαν στην αποστολή της Εθνικής Παίδων ενόψει της συμμετοχής της στην προκριματική φάση (24-29/10/2009) του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2010 που θα διεξαχθεί στην Ιταλία.

• Η ΠΑΕ Ατρόμητος εξασφάλισε για τον αγώνα της όγδοης αγωνιστικής κόντρα στον Αστέρα 500 εισιτήρια ενώ επίσης καθορίστηκε το νέο (χειμερινό) ωράριο λειτουργίας του Γραφείου Διαχείρισης Εισιτηρίων που θα είναι πλέον ανοικτό κάθε Δευτέρα-Πέμπτη-Παρασκευή από τις 17.30 έως τις 20.30.

Επιμέλεια: Φλώρα Μιχαλοπούλου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x