Stoiximan Super League

Κόντρα σε όλους ο Ρεχάγκελ!

Αποφασισμένος να χρησιμοποιήσει τον Γιούρκα Σεϊταρίδη, τον Βαγγέλη Μόρα και τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο στα κρίσιμα παιχνίδια της Εθνικής Ελλάδας με Λετονία και Λουξεμβούργο στην προκριματική φάση του Μουντιάλ 2010 εμφανίζεται ο Ότο Ρεχάγκελ. Τι λέει ο Παναθηναϊκός για την ετοιμότητα του Σεϊταρίδη. Πώς έχει η κατάσταση με τους δύο «Ιταλούς», οι οποίοι αναμένεται να στελεχώσουν το κέντρο της άμυνας του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος.

Αποφασισμένος να χρησιμοποιήσει τον Γιούρκα Σεϊταρίδη, τον Βαγγέλη Μόρα και τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο στα κρίσιμα παιχνίδια της Εθνικής Ελλάδας στην προκριματική φάση του Μουντιάλ 2010 εμφανίζεται ο Ότο Ρεχάγκελ. Αρχικά, ο Παναθηναϊκός με επιστολή που έστειλε ζήτησε την ανάκληση της κλήσης του Σεϊταρίδη από το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα, αφού όπως αναφέρει ο Κώστας Αντωνίου δεν είναι ακόμα έτοιμος να αγωνιστεί σε τέτοιου επιπέδου αγώνες.

Ο 28χρονος μπακ-χαφ σε επαφή που είχε με τον τεχνικό επιτελείο της ομάδας ανέφερε ότι αισθάνεται έτοιμος να αγωνιστεί. Αυτό είπε και στον Τεν Κάτε για το παιχνίδι με τη Λάρισα, αλλά ο Ολλανδός προτίμησε να τον αφήσει εκτός αποστολής. Παρόλα αυτά, ο Ρεχάγκελ εμφανίζεται ήμερος και ετοιμάζει τα πλάνα του για τα ματς με Λετονία (10/10) και Λουξεμβούργο (14/10) στο ΟΑΚΑ.

Τι λέει ο Παναθηναϊκός

«Ολα αυτά τα χρόνια ο Παναθηναϊκός φυσικά και συνεισφέρει και θα συνεχίσει να το κάνει με την παρουσία παικτών του στην Εθνική ομάδα. Στην περίπτωση του Σεϊταρίδη, όμως, πιστεύουμε ότι ο παίκτης δεν είναι σε θέση να αγωνιστεί πριν περάσουν δύο εβδομάδες. Αυτό αναφέρουν και οι μετρήσεις που κάναμε στον παίκτη πριν από δύο μέρες, αλλά και οι αναφορές του εργοφυσιολόγου που έχουμε και του τεχνικού τιμ», αναφέρεται στην επιστολή του κ. Αντωνίου, ο οποίος έχει στείλει και τις εργομετρικές εξετάσεις του 28χρονου οπισθοφύλακα.

Σύμφωνα με πληροφορίες της «SportDay», ο τεχνικός διευθυντής της «γαλανόλευκης», Τάκης Φύσσας, είχε επαφή με τον κ. Αντωνίου και τον ενημέρωσε ότι θα μιλήσει με τον Ρεχάγκελ, του οποίου απάντηση θα μεταφερθεί σήμερα ή το αργότερο αύριο.

Να σημειωθεί ότι για το ίδιο ζήτημα μίλησε και ο προπονητής του «τριφυλλιού», Χενκ Τεν Κάτε, μετά τη νίκη (4-0) της ομάδας του επί της Λάρισας στο ΟΑΚΑ. «Είναι ξεχωριστές περιπτώσεις. Ο Σπυρόπουλος είναι έτοιμος, ο Σεϊταρίδης κρίνω ότι δεν είναι έτοιμος να παίξει σε τόσο κρίσιμα ματς. Αν ήταν δύο εβδομάδες αργότερα, θα ήταν σε κατάσταση να παίξει, αλλά τώρα δεν μπορεί να αγωνιστεί σε τέτοιο επίπεδο. Γίνονται πολλές μετρήσεις στην ομάδα, έχω μάτια και βλέπω και από αυτά που βλέπω ο Σεϊταρίδης δεν είναι έτοιμος. Τον έχουμε πάρει για να παίξει πολλά χρόνια, ξεκινώντας από φέτος, αλλά δεν είναι έτοιμος ακόμα. Ο Παναθηναϊκός θεωρεί τιμή του να καλούνται παίκτες στην Εθνική και τους στέλνω με χαρά, παρ' ότι είναι πολλοί και λείπουν, όμως στην περίπτωση του Γιούρκα θεωρώ ότι πρέπει να πατήσω φρένο και να πω την άποψή μου, που είναι αντίθετη», τόνισε ο Ολλανδός τεχνικός.

Οι περιπτώσεις των «Ιταλών»

Ενοχλημένος από την κλήση του Βαγγέλη Μόρα στην Εθνική εμφανίζεται και ο προπονητής της Μπολόνια, Τζουζέπε Παπαντόπουλο, ο οποίος θεωρεί ότι ο 28χρονος στόπερ δεν ήταν έτοιμος να αγωνιστεί σε δύο σερί ματς (με Ελβετία, Μολδαβία), που είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό του ποδοσφαιριστή. Οι τελευταίες δηλώσεις του Ιταλού προπονητή είναι ήπιες, ίσως επειδή μίλησε με τον Μόρα.

«Ελπίζω απλώς να παίξει αυτή τη φορά για ένα κι όχι για δύο ματς στην Ελλάδα», ήταν η τελευταία δήλωση του κ. Παπαντόπουλο. Το γεγονός ότι στο παιχνίδι με τη Λετονία θα απουσιάσουν οι τιμωρημένοι Κυργιάκος, Α. Παπαδόπουλος θεωρείται σχεδόν σίγουρο ότι θα αγωνιστούν οι δύο «Ιταλοί», αν και ο Παπασταθόπουλος αντιμετωπίζει ένα μικροπρόβλημα τραυματισμού (το οποίο δεν αναμένεται να τον αναγκάσει να μείνει εκτός).

Επιμέλεια: Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x