Stoiximan Super League

Δώνης: «Δεν είχαμε ψυχή…»

Αυστηρός με την ομάδα του και προβληματισμένος από την έλλειψη πάθους που την χαρακτήρισε, παρουσιάστηκε, μετά το παιχνίδι με την Καβάλα, ο Γιώργος Δώνης.

Αυστηρός με την ομάδα του και προβληματισμένος από την έλλειψη πάθους που την χαρακτήρισε, παρουσιάστηκε, μετά το παιχνίδι με την Καβάλα, ο Γιώργος Δώνης. Ο Έλληνας τεχνικός παραδέχθηκε την ανωτερότητα των «αργοναυτών» και αφού τόνισε πως «είχαμε σημαντικά αμυντικά προβλήματα πριν το ματς, που φάνηκαν και στο παιχνίδι», σημείωσε:

«Η αντίπαλος μας ήταν πολύ καλύτερη, είχε τρεις ευκαιρίες, ενώ εμείς μόλις μια. Ήμασταν μια ομάδα χωρίς ψυχή στον αγωνιστικό χώρο. Πρέπει να βρούμε τις λύσεις και τον τρόπο να λύσουμε τα προβλήματα. Η Καβάλα είναι μια ομάδα με καλούς παίκτες, πλήρης σε όλες τις γραμμές και, όπως όλες οι νέες ομάδες, χρειάζεται χρόνο για να πάει καλύτερα».

Παπακώστας: «Προοδεύουμε…»

Ο Γιάννης Παπακώστας, από την πλευρά του, στάθηκε στην πρόοδο που παρουσιάζει η ομάδα του από παιχνίδι σε παιχνίδι και χαρακτήρισε τη σημερινή νίκη «επισφράγιση» της πολύ καλής εμφάνισης με τον Ολυμπιακό.

«Αυτή η νίκη είναι τεράστιας σημασίας. Έπρεπε με κάθε τρόπο να κερδίσουμε, για να μην πετάξουμε στα σκουπίδια την ισοπαλία στο Καραϊσκάκη», ανέφερε ο προπονητής της Καβάλας και συμπλήρωσε: «Δείξαμε σήμερα ότι έχουμε ικανότητες, κίνητρο και όρεξη για πρόοδο. Μας αδικεί το σκορ στο α' μέρος, ενώ στο δεύτερο ισορροπήσαμε σαν ομάδα και καταφέραμε να πετύχουμε και δεύτερο τέρμα. Συγχαρητήρια στον κόσμο που ήταν κοντά μας και να ξέρουν πως το πιο σημαντικό για μας είναι να κερδίζουμε, για να φέρουμε κι άλλους από αυτούς στο γήπεδο».

Επιμέλεια: Γιώργος Μαραθιανός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x