Stoiximan Super League

Σπανός: «Έχουμε το πληρέστερο ρόστερ…»

Το μεσημέρι της Πέμπτης πραγματοποιήθηκε η επίσημη παρουσίαση των νέων μεταγραφικών αποκτημάτων του Ατρομητου αλλά και της φανέλας, για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Το μεσημέρι της Πέμπτης πραγματοποιήθηκε η επίσημη παρουσίαση των νέων μεταγραφικών αποκτημάτων του Ατρομητου αλλά και της φανέλας, για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Στην παρουσίαση, έδωσε το "παρών" και ο πρόεδρος της ομάδας, Γιώργος Σπανός, ο οποίος τόνισε πως οι Περιστεριώτες έχουν το πληρέστερο ρόστερ στην ιστορία τους: «Ξεκινάμε ύστερα από την σύντομη περιπέτεια μας στη Β’ Εθνική, μια καινούρια προσπάθεια, και πιστεύω ότι αυτή η προσπάθεια στο τέλος του πρωταθλήματος, θα στεφθεί με επιτυχία.

Εμείς σαν διοίκηση έχουμε κάνει ότι ήταν δυνατό, για να ενισχύσουμε την ομάδα και πιστεύω στην ομάδα ότι μαζί με τους ποδοσφαιριστές που ήρθαν αλλά και από αυτούς που ήταν, θα δημιουργήσουμε ένα δυνατό σύνολο, που θα κοιτάει όλους τους αντιπάλους στα μάτια, θα παίζει ποδοσφαίρου δημιουργίας και όχι ποδόσφαιρο καταστροφικό.

Σύμμαχος σε αυτή την προσπάθεια πρέπει να είναι ο κόσμος του Περιστερίου, που πρέπει επιτέλους να αγκαλιάσει αυτή την ομάδα, πρέπει ο Ατρόμητος αν θέλει το Περιστέρι να έχει ομάδα στην Σούπερ Λιγκ, να το δείξει με πράξεις. Η συσπείρωση του κόσμου, η ενότητα είναι απαραίτητη. Όλος ο κόσμος μπορεί να αλλάξει διάσταση στην ομάδα αυτή. Μόνο ο κόσμος μπορεί να δώσει διαφορετική δυναμική σε αυτή την ομάδα.

Υπάρχουν ανίσχυρες διοικήσεις στο ποδόσφαιρο του σήμερα, που παίρνουν ζωή και δύναμη από τον κόσμο. Και ο Ατρόμητος έχει την τύχη να έχει μία ισχυρή διοίκηση, και να μην παίρνει ανάλογη βοήθεια. Δεν ήρθα σήμερα να χαϊδέψω τα αυτιά κανενός, αλλά να πω ότι είναι μία κρίσιμη χρονιά. Το Περιστέρι πρέπει να αγκαλιάσει αυτή την προσπάθεια, να αγκαλιάσει τους ποδοσφαιριστές και το τεχνικό τιμ, και να δείξει επιτέλους την μεγάλη δυναμική του. Εύχομαι σε όλους υγεία.

Από αυτή την ομάδα και από τα πρώτα δείγματα γραφής, πιστεύω ότι έχουμε το πληρέστερο ρόστερ που είχαμε ποτέ σαν Ατρόμητος, πιστεύω ότι η ομάδα αυτή θα προσφέρει ωραία απογεύματα στον κόσμο της και σε όλο τον φίλαθλο κοινό. Έχει ένα τεχνικό επιτελείο αρκετά φιλόδοξο, έχει ποδοσφαιριστές οι οποίοι διψούν για διάκριση, έχει διοίκηση που επίσης θέλει να πετύχει τους στόχους, και πιστεύω πως όλοι μαζί εφόσον είμαστε αγαπημένοι θα μπορέσουμε να φέρουμε τον Ατρόμητο εκεί που θέλουμε όλοι.

Το ξανάλεω ότι ο σύμμαχος σε αυτή την προσπάθεια στην Σούπερ Λιγκ, πρέπει να αποτελέσει η ίδια πόλη. Πρέπει να αποτελέσει ο κόσμος της ομάδας. Είναι ανεπίτρεπτο σε μία τέτοια προσπάθεια, να μην έχει πουλήσει σήμερα ο Ατρόμητος ούτε 1000 διαρκείας. Θα ήταν παράλειψη μου να μην ευχαριστήσω τον χορηγό Asics, για την συνεργασία που θα έχουμε για την νέα χρονιά αλλά και πιστεύω για τα επόμενα χρόνια»,
ήταν τα λόγια του κ. Σπανού.

Μετά την ομιλία του ισχυρού άνδρα της ΠΑΕ, σειρά πήραν και τα νέα αποκτήματα των Περιστεριωτών.

Θανάσης Καραγκούνης: «Να παρακαλέσω τους φιλάθλους μας να δίνουν το παρών στο γήπεδο και να βοηθήσουν την ομάδα να πετύχει στους στόχους της».

Ηλίας Κάμπας: «Όλα τα παιδιά έχουν καταλάβει τι πρέπει να γίνει φέτος στον Ατρόμητο. Από κει και πέρα, θα προσπαθήσουμε να παίξουμε ελκυστικό ποδόσφαιρο ώστε ο κόσμος του Περιστερίου να έχει να ευχαριστηθεί αυτό που βλέπει».

Φώτης Κηπουρός: «Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που βρίσκομαι στην οικογένεια του Ατρόμητου. Θα δώσουμε όλοι τον καλύτερο μας εαυτό για να πετύχουμε τους στόχους μας και πιστεύω ότι φέτος θα είναι μια πετυχημένη χρονιά».

Στέλιος Σφακιανάκης: «Εύχομαι υγεία σε όλους. Είμαι πολύ ευτυχισμένος που βρίσκομαι σε αυτή την ομάδα. Σκοπός μας είναι να οδηγήσουμε τον Ατρόμητο όσο ψηλότερα γίνεται και στο τέλος της χρονιάς να είμαστε το ίδιο ευχαριστημένοι».

Βαγγέλης Κουτσόπουλος: Θέλω να ευχαριστήσω εκείνους που με φέρανε στον Ατρόμητο. Εγώ και οι συμπαίκτες μου θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό έτσι ώστε η ομάδα να πάει εκεί που ονειρεύεται ο κόσμος και ο πρόεδρος».

Βαγγελης Ναστος: «Δουλέψαμε επί 2 μήνες σκληρά και το ίδιο θα συνεχίσουμε, γιατί η ομάδα αυτή βασίζεται στην δουλειά και να προσφέρει πολλές επιτυχίες στον Ατρόμητο.

Ζντράβκο Πόποβιτς: «Εύχομαι να σας έχουμε κοντά μας».

Μαρτσέλο Σαρμιέντο: «Εγώ και οι συμπαίκτες μου θα κάνουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να έχουμε καλή απόδοση τόσο στις προπονήσεις όσο και στο γήπεδο».

Μάρτσιν Μπαζίνσκι: «Είναι δύσκολο για μένα, γιατί δεν ξεκίνησαν καλά τα πράγματα για μένα εξαιτίας του τραυματισμού στο πόδι μου. Όμως είχα την τύχη να συναντήσω ανθρώπους που με βοηθούν να ξεπεράσω τον τραυματισμό μου και αυτό είναι πολύ σημαντικό για το μέλλον. Το πόδι μου πάει καλύτερα και πιστεύω ότι θα μπορέσω να βοηθήσω και εγώ από την πλευρά μου την προσπάθεια της ομάδας».

Κάρλος Μπλένχιο: «Θέλω να ευχαριστήσω το σωματείο, το τεχνικό επιτελείο και τον πρόεδρο. Είμαι ευγνώμων που με εμπιστεύτηκαν.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x