Stoiximan Super League

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Υπάρχει «καπνός» για Κλέιτον

Τις φήμες που τον θέλουν να συζητά το ενδεχόμενο να γίνει παίκτης του Ατρομήτου φούντωσε ο Σίλβα Κλέιτον. Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός του Παναθηναϊκού βρέθηκε χθες στο Περιστέρι, όπου η τοπική ομάδα υποδέχθηκε τον Αστέρα Τρίπολης και παρακολούθησε το των δύο ομάδων. Μετά το τέλος του αγώνα, ο 26χρονος παίκτης συνομίλησε με τον Γιώργο Σπανό αλλά και με τον Γιώργο Δώνη.

Τις φήμες που τον θέλουν να συζητά το ενδεχόμενο να γίνει παίκτης του Ατρομήτου φούντωσε ο Σίλβα Κλέιτον. Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός του Παναθηναϊκού βρέθηκε χθες στο Περιστέρι, όπου η τοπική ομάδα υποδέχθηκε τον Αστέρα Τρίπολης και παρακολούθησε το φιλικό των δύο ομάδων. Μετά το τέλος του αγώνα, ο 26χρονος παίκτης συνομίλησε με τον Γιώργο Σπανό αλλά και με τον Γιώργο Δώνη. Οι τρεις άνδρες δεν αποκλείεται να συζήτησαν ο Κλέιτον να συνεχίσει στον Ατρόμητο την καριέρα του.

Ερωτηθείς αν έχει κλείσει το ρόστερ, ο προπονητής των Περιστεριωτών είπε ότι «δεν μπορώ να πω ότι έχει κλείσει. Πάντα αν βρεθεί ένας πολύ καλός ποδοσφαιριστής μπορεί να γίνει η υπέρβαση. Αν γίνει κάτι καλό που θα μας ικανοποιεί, θα το πάρουμε».

Ο κ. Δώνης ανέφερε πως «αυτό που θέλουμε εμείς είναι να έχουμε την κυκλοφορία της μπάλας και τον αντίπαλο να τρέχει. Το κάναμε σε μεγάλο βαθμό. Σε σχέση, όμως, με τα προηγούμενα παιχνίδια φτάναμε στην περιοχή, αλλά δεν τελειώναμε τις φάσεις. Ημασταν καλύτεροι αμυντικά και είχαμε καλή ισορροπία στις γραμμές σε άμυνα και επίθεση».

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος του Ατρομήτου, Γιώργος Σπανός, υπογράμμισε: «Είναι νωρίς για συμπεράσματα. Η παρουσία μας ήταν καλή όμως. Η ομάδα έδειξε καλά στοιχεία. Είχαμε την κατοχή, φάσεις και πετύχαμε δύο γκολ. Το πρώτο δείγμα ήταν καλό».

Επιμέλεια: Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x