Stoiximan Super League

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Ελπίζουν για Κλέιτον

Την πίστη ότι μέσα στην εβδομάδα θα ξεκαθαρίσει η υπόθεση του Σίλβα Κλέιτον έχουν στον Ατρόμητο. Οι Περιστεριώτες ελπίζουν ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός να πει το «ναι» και να τεθεί στη διάθεση του Γιώργου Δώνη εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Πάντως, από το ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού προκύπτει ότι ο 26χρονος παίκτης έχει αποκλείσει την περίπτωση να αγωνιστεί σε άλλη ελληνική ομάδα, εκτός του «τριφυλλιού».

Την πίστη ότι μέσα στην εβδομάδα θα ξεκαθαρίσει η υπόθεση του Σίλβα Κλέιτον έχουν στον Ατρόμητο. Οι Περιστεριώτες ελπίζουν ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός να πει το «ναι» και να τεθεί στη διάθεση του Γιώργου Δώνη εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Πάντως, από το ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού προκύπτει ότι ο 26χρονος παίκτης έχει αποκλείσει την περίπτωση να αγωνιστεί σε άλλη ελληνική ομάδα, εκτός του «τριφυλλιού», και αν πρέπει να αποχωρήσει θα το κάνει μόνο για κάποιον σύλλογο του εξωτερικού. Ο Κλέιτον θα ήθελε να παραμείνει στους «πράσινους», όμως ο Χενκ Τεν Κάτε δεν τον συμπεριλαμβάνει στα πλάνα του.

* «Είμαστε σε καλό βαθμό ετοιμότητας», δήλωσε ο Γιώργος Δώνης στην επίσημη ιστοσελίδα του Ατρομήτου.

Επιμέλεια: Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x