Stoiximan Super League

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Στο πόδι τα Σπάτα… για Μπλένχιο

Περισσότεροι από 200 φίλοι του Ατρόμητου υποδέχθηκαν αργά χθες το βράδυ τον Χουάν Κάρλος Μπλένχιο στο «Ελευθέριος Βενιζέλος». Δεν θα μπορούσε να γίνει και διαφορετικά, αφού μιλάμε για την μεγαλύτερη μεταγραφή στην ιστορία της ομάδας. «Είναι τρελό αυτό που ζω. Πρέπει πλέον κι εγώ να ανταποκριθώ στις απαιτήσεις του κόσμου», ανέφερε στις πρώτες του δηλώσεις ο 29χρονος αμυντικός.

Περισσότεροι από 200 φίλοι του Ατρόμητου υποδέχθηκαν αργά χθες το βράδυ τον Χουάν Κάρλος Μπλένχιο στο «Ελευθέριος Βενιζέλος». Δεν θα μπορούσε να γίνει και διαφορετικά, αφού μιλάμε για την μεγαλύτερη μεταγραφή στην ιστορία της ομάδας. Η ατμόσφαιρα ήταν από νωρίς γιορτινή. Καπνογόνα, κόρνες ενώ βγήκαν και τα πρώτα συνθήματα. «Μπλένχιο, είσαι τρέλα με το αστέρι στη φανέλα», το χαρακτηριστικότερο από όσα ακούστηκαν. «Είναι τρελό αυτό που ζω. Πρέπει πλέον κι εγώ να ανταποκριθώ στις απαιτήσεις του κόσμου», ανέφερε στις πρώτες του δηλώσεις ο 29χρονος αμυντικός. Σήμερα το πρωί θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις και αν όλα πάνε καλά θα υπογράψει.

Αναχωρεί για Γερμανία

Στη Γερμανία θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του, ο Ατρόμητος. Η αποστολή της ομάδας θα αναχωρήσει αύριο το πρωί στις 11. Στο διάστημα της παραμονής στη Γερμανία θα δοθούν τρία φιλικά παιχνίδια. Οι Περιστεριώτες θα αντιμετωπίσουν κατά σειρά: την τουρκική Αντάλιασπορ (25/7), την Αλ Αχλί (28/7) από τη Σαουδική Αραβία και Αλ Ουακρά (31/7) από το Κατάρ. Η επιστροφή της ομάδας έχει προγραμματιστεί στις 1 Αυγούστου. Επί ελληνικού εδάφους ο Γιώργος Δώνης θα έχει την ευκαιρία να καταλήξει στους παίκτες που θα υπολογίζει για το βασικό σχήμα, αφού θα αντιμετωπίσει αφενός δυσκολότερους αντίπαλους, αφετέρου σε πιο έτοιμη κατάσταση λόγω της έναρξης του πρωταθλήματος. Με Λεβαδειακό (5/8) και ΠΑΣ Γιάννινα (12/8) τα τελευταία τεστ.

Επιμέλεια: Παναγιώτης Σγαρδέλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x