Stoiximan Super League

Σπανός: «Μοιρασμένες οι πιθανότητες για Κασάπα»

Μέχρι την Τετάρτη θα γίνει γνωστό αν ο Κασάπα θα συνεχίσει την καριέρα του στον Ατρόμητο, όπως δήλωσε στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 o Γιώργος Σπανός. «Δεν είναι αρνητικός στο να έρθει στην Ελλάδα, αλλά αυτή τη στιγμή οι πιθανότητες είναι μοιρασμένες», δήλωσε ο πρόεδρος των «μπλε».

Μέχρι την Τετάρτη θα γίνει γνωστό αν ο Κασάπα θα συνεχίσει την καριέρα του στον Ατρόμητο, όπως δήλωσε στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 o Γιώργος Σπανός. «Δεν είναι αρνητικός στο να έρθει στην Ελλάδα, αλλά αυτή τη στιγμή οι πιθανότητες είναι μοιρασμένες», δήλωσε ο πρόεδρος των «μπλε».

Αναλυτικά

«Έχω μιλήσει με τον ίδιο(Κασάπα) και δεν είναι αρνητικός στο να έρθει στην Ελλάδα. Μέχρι την Τετάρτη θα έχουμε την τελική του απάντηση, αλλά αυτή τη στιγμή οι πιθανότητες είναι μοιρασμένες», είπε και πρόσθεσε: «Είναι γνωστό ότι θέλουμε έναν αμυντικό που θα δώσει παραπάνω ποιότητα στην ομάδα και θα ποντάρουμε ένα σημαντικό μέρος του μπάτζετ για τον αμυντικό. Υπήρξε επαφή πριν αρκετό καιρό με τον Κασάπα, αλλά αναθερμάνθηκε τις τελευταίες ημέρες το θέμα από την πλευρά του παίκτη και βρισκόμαστε σε διαπραγματεύσεις μαζί του. Σίγουρα αν έρθει θα είναι υπέρβαση για την ομάδα».

Όταν κλήθηκε να μιλήσει για τον Μπλένχιο και για το εάν θα χάσει στο θέμα εντυπώσεων ο Ατρόμητος αν δεν πάρει τον Κασάπα, είπε: «Υπάρχουν τρεις-τέσσερις περιπτώσεις αμυντικών που εξετάζουμε εκτός του Κασάπα και μέσα σε αυτούς είναι και ο Μπλένχιο. Δεν με φοβίζει το ότι μπορεί να χαλάσει η μεταγραφή, διότι και οι άλλες περιπτώσεις που εξετάζουμε είναι καλές. Είμαστε ειλικρινείς με τον κόσμο και δεν γίνεται για λόγους εντυπωσιασμού η αναζήηση ένος καλού παίκτη για την άμυνα. Έχει πάει ο κόσμος στο αεροδρόμιο για κάποιους παίκτες και στο τέλος δεν "έπιασε ο παίκτης". Αυτό που θέλουμε τώρα είναι να επανακτήσει τον σεβασμό η ομάδα μας και να γίνουμε ανταγωνιστικοί για κάθε αντίπαλο. Θέλουμε να χάνει δύσκολα ο αντίπαλος, να "φτύνει αίμα". Το ρόστερ του Ατρόμητου είναι το καλύτερο που είχε ποτέ. Θέλουμε να γίνουμε γρήγορα ομάδα, αλλά είχαμε και δύο ατυχίες μέχρι στιγμής, καθώς τραυματίστηκαν δύο παίκτες(Μπαζίνσκι, Κάμπας)».

Ερωτηθείς εάν τα έσοδα από την κεντρική διαχείριση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων έχουν βοηθήσει ώστε να κάνει καλύτερες μεταγραφές η ομάδα του, απάντησε: «Έχει βοηθήσει, αλλά χωρίς τη δική μου συνεισφορά δεν θα μπορούσε να γίνει κάτι. Όλες οι ομάδες του πρωταθλήματος θα βοηθηθούν από την κεντρική διαχείριση, θα είναι καλές και θα έχουμε ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα». Σε ότι αφορά την ανταπόκριση του κόσμου: «Χρειάζεται να υπάρξει μεγαλύτερη συσπείρωση, διότι υπάρχει μεγάλη δυναμική στο Περιστέρι. Πάντως, η ανταπόκριση του κόσμου είναι ικανοποιητική για τα διαρκείας».

Επιπλέον, αναφέρθηκε στα όσα ακούγονται περί ενδιαφέροντος του Παναθηναϊκού για τον Στέργιο Μαρίνο που αγωνίζεται στην ομάδα του Περιστερίου, αλλά και για αυτό της δικής του ομάδας για τον Κλέιτον, που ανήκει στους «πράσινους». «Επίσημη κρούση για τον Μαρίνο δεν υπάρχει από τον Παναθηναϊκό. Για τον Κλέιτον έχει γίνει, αλλά δεν πρόκειται για κάτι τελειωμένο. Έχει δεσμευθεί ο παίκτης ότι θα έρθει στον Ατρόμητο εάν δεν υπάρξει κάτι καλό από ομάδα του εξωτερικού», δήλωσε ο κ. Σπανός.

Ο κ. Σπανός αναφέρθηκε και στο θέμα της κλήρωσης του πρωταθλήματος, που έβγαλε και πάλι ντέρμπι στην πρώτη αγωνιστική και τα σχόλια που ακολούθησαν. «Η δική μου θέση είναι πως δεν θα ευνοούσε ο κλειδάριθμος, διότι τότε πάμε σε ορισμό και όχι σε κλήρωση. Χάνεται η μαγεία του απρόοπτου. Πρέπει όλοι να είμαστε σοβαροί. Χρειάζεται προσπάθεια και λίγα λόγια», κατέληξε ο πρόεδρος του Ατρόμητου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x