Stoiximan Super League

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Παίρνει Κλέιτον, αν…

Στον Ατρόμητο θα συνεχίσει ο Σίλβα Κλέιτον την καριέρα του, αν παραμείνει στην Ελλάδα. Σύμφωνα με πληροφορίες της «SportDay», ο Βραζιλιάνος μέσος θα καταλήξει στην ομάδα του Περιστερίου, αφού ο παίκτης με τον εκπρόσωπό του όσο και το τεχνικό τιμ των «κυανολεύκων» είναι ενήμεροι για μια τέτοια πιθανή εξέλιξη. Ο Χουάν Κάρλος Μπλένχιο, με νέες δηλώσεις του, τόνισε ότι έχει δύο πάρα πολύ καλές προτάσεις στα χέρια του.

Στον Ατρόμητο θα συνεχίσει ο Σίλβα Κλέιτον την καριέρα του, αν παραμείνει στην Ελλάδα. Σύμφωνα με πληροφορίες της «SportDay», ο Βραζιλιάνος μέσος θα καταλήξει στην ομάδα του Περιστερίου, αφού ο παίκτης με τον εκπρόσωπό του όσο και το τεχνικό επιτελείο των «κυανολεύκων» είναι ενήμεροι για μια τέτοια πιθανή εξέλιξη. Ας μην ξεχνάμε ότι ο Γιώργος Δώνης και ο 26χρονος μέσος έχουν συνεργαστεί στη Λάρισα και υπάρχει αλληλοεκτίμηση. Από την πλευρά τους, στον Ατρόμητο φέρονται διατεθειμένοι να περιμένουν τον Κλέιτον, αφού καταλαβαίνουν ότι η υπόθεση μπορεί να τραβήξει πολύ.

Κάτι ανάλογο αναμένεται να συμβεί και στην περίπτωση του Χουάν Κάρλος Μπλένχιο. Ο 29χρονος αμυντικός, με νέες δηλώσεις του, τόνισε ότι έχει δύο πάρα πολύ καλές προτάσεις στα χέρια του, αλλά δεν μπορεί να πει κάτι περισσότερο από τη στιγμή που δεν έχει αποφασίσει η Τίγκρε. Η αργεντίνικη ομάδα θα συγκαλούσε Δ.Σ. για να αποφασίσει αν θα έκανε δεκτή κάποια από τις δύο προτάσεις και στον Ατρόμητο εξετάζουν εναλλακτικές λύσεις. Ο Μπλένχιο συνεχίζει να αποτελεί προτεραιότητα για την ομάδα του Περιστερίου, η οποία ταυτόχρονα περιμένει επίσημη πρόταση από τον Παναθηναϊκό για τον Στέργιο Μαρίνο.

Επιμέλεια: Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x