Stoiximan Super League

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Τέλος ο Καζάκης

Με ανακοίνωση που αναρτήθηκε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ, ο Ατρόμητος γνωστοποίησε τη λύση της συνεργασίας του με τον Βλάση Καζάκη. Η απόφαση ελήφθη κοινή συναινέσει, προκειμένου να εξυπηρετηθεί στις σπουδές του ο ποδοσφαιριστής.

Με ανακοίνωση που αναρτήθηκε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ, ο Ατρόμητος γνωστοποίησε τη λύση της συνεργασίας του με τον Βλάση Καζάκη. Η απόφαση λήφθηκε κοινή συναινέσει, προκειμένου να εξυπηρετηθεί στις σπουδές του ο ποδοσφαιριστής.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ατρόμητος:

«Η ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοινώνει την από κοινού λύση της συνεργασίας της με τον Βλάση Καζάκη. Ο ποδοσφαιριστής βρέθηκε σήμερα το πρωί στα γραφεία της ΠΑΕ και υπέγραψε τη λύση του συμβολαίου του παρουσία του Τεχνικού Διευθυντή Γιάννη Αγγελόπουλου. Ο Βλάσης Καζάκης επέδειξε ήθος και επαγγελματισμό κατά τη διάρκεια της παραμονής του στην ομάδα και συνέβαλε στην άνοδο της στη Σούπερ Λίγκα. Η ΠΑΕ Ατρόμητος τον ευχαριστεί για την προσφορά του και του εύχεται καλή σταδιοδρομία».

Από την πλευρά του, ο ποδοσφαιριστής δήλωσε: «Ευχαριστώ την ομάδα του Ατρόμητου και τους ανθρώπους της για τη συνεργασία που είχαμε, όπως επίσης ευχαριστώ για την κατανόηση που έδειξαν στο να λύσουμε την συνεργασία μας, ως αποτέλεσμα της επιθυμίας μου να μετακομίσω σε μια ομάδα και σε μια πόλη που εδρεύει το Πανεπιστήμιο στο οποίο σπουδάζω. Στο Περιστέρι πέρασα έξι υπέροχους μήνες, χάρηκα την κατάκτηση του πρωταθλήματος και φεύγω με τις καλύτερες αναμνήσεις».

Επιμέλεια: Νικόλας Ακτύπης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x