Stoiximan Super League

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Κάμπας και επίσημα

Την απόκτηση του Ηλία Κάμπα ανακοίνωσε η ΠΑΕ Ατρόμητος. Ο πρώην επιθετικός του Ηλυσιακού πέρασε από τα γραφεία της ομάδας και αφότου τον υποδέχθηκε ο Σπύρος Σοφιανός (σ.σ.: γενικός αρχηγός του συλλόγου), έβαλε την υπογραφή του σε συμβόλαιο ενός έτους. Ο 35χρονος φορ εμφανίστηκε ικανοποιημένος για την εξέλιξη της υπόθεσής του, λέγοντας ότι οι Περιστεριώτες «είναι ένα νοικοκυρεμένο σωματείο, με καταπληκτικές εγκαταστάσεις, υπέροχο κοινό και είμαι σίγουρος ότι έκανα την καλύτερη επιλογή». «», δήλωσε ο Μάουρο Μιλάνο στη «SportDay».

Την απόκτηση του Ηλία Κάμπα ανακοίνωσε η ΠΑΕ Ατρόμητος. Ο πρώην επιθετικός του Ηλυσιακού πέρασε από τα γραφεία της ομάδας και αφότου τον υποδέχθηκε ο Σπύρος Σοφιανός (σ.σ.: γενικός αρχηγός του συλλόγου), έβαλε την υπογραφή του σε συμβόλαιο ενός έτους. Ο 35χρονος φορ εμφανίστηκε ικανοποιημένος για την εξέλιξη της υπόθεσής του, λέγοντας ότι οι Περιστεριώτες «ένα νοικοκυρεμένο σωματείο, με καταπληκτικές εγκαταστάσεις, υπέροχο κοινό και είμαι σίγουρος ότι έκανα την καλύτερη επιλογή».

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον πρόεδρο κύριο Γιώργο Σπανό και τον Τεχνικό Διευθυντή κύριο Γιάννη Αγγελόπουλο για τον τρόπο με τον οποίο με προσέγγισαν αλλά και τον προπονητή που μου ανέλυσε τα σχέδια του για την ομάδα. Βρίσκομαι σε ένα επίπεδο που μπορώ να βοηθήσω την ομάδα έτσι ώστε μέσα από τη συλλογική προσπάθεια να μπορέσουμε να παίξουμε ελκυστικό ποδόσφαιρο. Ο Ατρόμητος έχει δείξει ότι δίκαια βρίσκεται στην “ελίτ” της Αθήνας και του ελληνικού ποδοσφαίρου καθώς δημιουργεί στόχους και σαν ομάδα αλλά και σε προσωπικό επίπεδο. Είναι ένα νοικοκυρεμένο σωματείο, με καταπληκτικές εγκαταστάσεις, υπέροχο κοινό και είμαι σίγουρος ότι έκανα την καλύτερη επιλογή», είπε ο Κάμπας στην επίσημη ιστοσελίδα του Ατρομήτου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

«Η ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Ηλία Κάμπα. Ο ποδοσφαιριστής βρέθηκε σήμερα το μεσημέρι στα γραφεία της ΠΑΕ, όπου τον υποδέχθηκε ο γενικός αρχηγός Σπύρος Σοφιανός και στην συνέχεια υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας ενός έτους.

Ποιος είναι

Ο Ηλίας Κάμπας έχει γεννηθεί στις 13 Φεβρουαρίου 1974 και είναι επιθετικός. Την περίοδο 1997-98 αγωνίστηκε στον Πανηλειακό, συνέχισε σε Αθηναϊκό, ΑΟ Πάτραι, Αστέρα Ζωγράφου και από την περίοδο 2001-2002 μέχρι και την περίοδο 2008-2009 φόρεσε τη φανέλα του Ηλυσιακού. Τα τελευταία πέντε χρόνια σημείωσε συνολικά στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής 81 γκολ! Στο φετινό πρωτάθλημα αναδείχθηκε δεύτερος σκόρερ με 20 γκολ
», αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Επιμέλεια: Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x