Stoiximan Super League

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Ανακοίνωσε Κηπουρό

Συμβόλαιο ενός έτους με τον Ατρόμητο υπέγραψε ο Φώτης Κηπουρός, όπως ανακοίνωσε σήμερα η ΠΑΕ. Ο Έλληνας τερματοφύλακας αγωνίστηκε στον Πανσερραϊκό την περασμένη σεζόν, αλλά έμεινε ελεύθερος και όπως είχε γίνει γνωστό από χθες(12/6) ο επόμενος σταθμός της καριέρας του θα είναι η ομάδα του Περιστερίου. «Είμαι πολύ ευχαριστημένος από αυτή την εξέλιξη. Όλοι ξέρουμε ποιος είναι αυτός ο σύλλογος και κάθε ποδοσφαιριστής θέλει να παίξει σε αυτόν, διότι πρόκειται για ένα οργανωμένο σωματείο με φανατικό κοινό», δήλωσε ο 34χρονος πορτιέρο.

Συμβόλαιο ενός έτους με τον Ατρόμητο υπέγραψε ο Φώτης Κηπουρός, όπως ανακοίνωσε σήμερα η ΠΑΕ. Ο Έλληνας τερματοφύλακας αγωνίστηκε στον Πανσερραϊκό την περασμένη σεζόν, αλλά έμεινε ελεύθερος και όπως είχε γίνει γνωστό από χθες(12/6) ο επόμενος σταθμός της καριέρας του θα είναι η ομάδα του Περιστερίου.

Ο 34χρονος έκανε δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα του Ατρόμητου τονίζοντας πως είναι πολύ οργανωμένο σωματείο. «Είμαι πολύ ευχαριστημένος από αυτή την εξέλιξη. Πριν έρθω στον Ατρόμητο είχα μιλήσει με τον προπονητή, τον κ. Δώνη, έμαθα από όλους πόσο καλό κλίμα υπάρχει στην ομάδα και φυσικά πόσο οργανωμένος είναι ο σύλλογος. Ο Ατρόμητος θα έχει φέτος μεγάλους στόχους. Όλοι ξέρουμε ποιος είναι αυτός ο σύλλογος και κάθε ποδοσφαιριστής θέλει να παίξει σε αυτόν, διότι πρόκειται για ένα οργανωμένο σωματείο με φανατικό κοινό. Έκανα την καλύτερη επιλογή και υπόσχομαι ότι θα βοηθήσω από τη μεριά μου με όλες μου τις δυνάμεις για να πετύχουμε τους στόχους μας», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο Φώτης Κηπουρός γεννήθηκε στη Χαλάστρα της Θεσσαλονίκης στις 9 Αυγούστου 1975. Ξεκίνησε την καριέρα του από τον Καμπανιακό και στη συνέχεια αγωνίστηκε σε Χαλκίδα, Καβάλα, Λάρισα, Πανσερραϊκό. Στο περσινό πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ συμμετείχε σε 16 αγώνες.

Επιμέλεια: Αποστόλης Λιβάνιος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x