Stoiximan Super League

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Κοντά σε Κάμπα, διατείθενται τα διαρκείας

Πολύ κοντά στην απόκτηση του Ηλία Κάμπα βρίσκεται ο Ατρόμητος. Ο Έλληνας επιθετικός, που αγωνιζόταν στον Ηλυσιακό, θα έχει σήμερα(9/6) το απόγευμα συνάντηση με τον πρόεδρο της ομάδας, Γιώργο Σπανό, και αναμένεται το θέμα να «κλείσει» θετικά. Άρχισε η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας.

Πολύ κοντά στην απόκτηση του Ηλία Κάμπα βρίσκεται ο Ατρόμητος. Ο Έλληνας επιθετικός, που αγωνιζόταν στον Ηλυσιακό, θα έχει σήμερα(9/6) το απόγευμα συνάντηση με τον πρόεδρο της ομάδας, Γιώργο Σπανό, και αναμένεται το θέμα να «κλείσει» θετικά. Μάλιστα, είχε κυκλοφορήσει η φήμη ότι θα ανακοινωθεί η μεταγραφή κατά τη διάρκεια της σημερινής παρουσίασης των νέων εισιτηρίων διαρκείας. Αν τελικά ολοκληρωθεί, θα είναι το τρίτο φετινό απόκτημα, μετά από αυτά των Μαρσέλο Σαρμιέντο και Θανάση Καραγκούνη.

«Μια πόλη, μια ομάδα, μια κάρτα»

Ξεκίνησε από σήμερα(9/6) το μεσημέρι η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας του Ατρόμητου για την αγωνιστική περίοδο 2009-10, ενώ το πρωί στο ΚΥΒΕ έγινε η επίσημη παρουσίαση της νέας καμπάνιας που έχει σύνθημα «Ατρόμητος: Μια πόλη, μια ομάδα, μια κάρτα».

Παρόντες στην εκδήλωση ήταν το μέλος του Δ.Σ. και πρώην παίκτης της ομάδας, Γιώργος Χατζής, ο Δήμαρχος του Περιστερίου, Ανδρέας Παχατουρίδης, όπως και ο Αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ατρόμητος, Ευάγγελος Μπαταγιάννης.

Χατζής: «Το όνειρο και η επιθυμία χιλιάδων οπαδών μας απέκτησε σάρκα και οστά. Ο Ατρόμητος ανήκει και πάλι εκεί που πραγματικά αξίζει να βρίσκεται. Η υπόσχεση του προέδρου μας, του ανθρώπου που αναγέννησε την ομάδα μας από τις στάχτες της ανυποληψίας της αδιαφορίας και της μιζέριας, τηρήθηκε με τον πιο απόλυτο και αδιαμφισβήτητο τρόπο. Έφθασε η στιγμή όλοι εμείς να στηρίξουμε την ομάδα μας με την αγορά εισιτηρίων διαρκείας προκειμένου να αντεπεξέλθει ο σύλλογος στις μεγάλες οικονομικές υποχρεώσεις που δημιουργούνται . Περισσότερο η αγορά των διαρκείας παρέχει ψυχολογικά κίνητρα σε όλους εκείνους που σχετίζονται με τον Ατρόμητο».

Παχατουρίδης: «Θα ήθελα τα πέντε πρώτα διαρκείας να είναι του δημάρχου. Δήμος και Ατρόμητος είναι έννοιες παράλληλες. Ο Ατρόμητος ας μη ξεχνάμε εκπροσωπεί τη μισή Αττική. Όσον αφορά το σκέπαστρο η εταιρεία που το κατασκευάζει μας έχει πει ότι θα είναι έτοιμο μέσα σε έξι μήνες. Κατόπιν πιέσεων που ασκήσαμε, έχουμε την υπόσχεση ότι θα είναι έτοιμο γύρω στις 15 Σεπτεμβρίου το αργότερο τέλος Σεπτεμβρίου».

Μπαταγιάννης: «Για μένα το πιο σημαντικό πράγμα είναι η διάθεση των καρτών διαρκείας γιατί δείχνουμε με αυτή την κίνηση ότι ο Ατρόμητος είναι μέρος της ζωής μας. Γιατί όπως υπολογίζουμε να στείλουμε τα παιδιά μας στο σχολείο ή να πηγαίνουμε μια φορά την εβδομάδα στο σούπερ μάρκετ, έτσι αποφασίζουμε να βάλουμε τον Ατρόμητο στη δικιά μας ζωή να τον κάνουμε μέρος της καθημερινότητας μας. Αν η ομάδα δείξει δυναμική θα μπορέσει να κάνει περισσότερα πράγματα».

Η παρουσίαση της καμπάνιας έγινε από τον Ρομπέρτο Πανάγο και Σπύρο Μπουλούση

Οι τιμές των διαρκείας

Θύρα 2: Βασική τιμή 350, Παιδικό-Στρατιωτικό-ΑΜΕΑ 170, Μαθητικό-Φοιτητικό 240
Θύρα 3 VIP: Βασική τιμή 600
Θύρα 4: Βασική τιμή 350, Παιδικό-Στρατιωτικό-ΑΜΕΑ 170, Μαθητικό-Φοιτητικό 240.
Θύρα 7 (τμήμα Α-Β): Βασική τιμή 200, Παιδικό-Στρατιωτικό ΑΜΕΑ 100, Μαθητικό-Φοιτητικό 140.
Θύρα 7 (Συνδεσμικό): Βασική τιμή 100.


Οι επεξηγήσεις για τις κατηγορίες των εισιτηρίων διαρκείας.

• Βασικό (Gold-Silver-Star-Fan) : Αφορά εισιτήρια που δεν υπάγονται σε καμία από τις παρακάτω κατηγορίες.
• Παιδικό (Special) : Αφορά στα εκπτωτικά ανά θύρα εισιτήρια για παιδιά ηλικίας έως και 14 χρονών. (εκτός θύρας 3 VIP)
• Mαθητικό-Φοιτητικό (Special) : Αφορά στα εκπτωτικά ανά θύρα εισιτήρια (εκτός θύρας 3 VIP) αποκλειστικά για μαθητές ηλικίας 15-17 χρονών & φοιτητές Α.Ε.Ι – Τ.Ε.Ι.
• Α.Μ.Ε.Α (Special) : Αφορά στα εκπτωτικά ανά θύρα εισιτήρια ( εκτός θύρας 3 VIP λόγω περιορισμένων θέσεων ) αποκλειστικά για Α.Μ.Ε.Α.
• Στρατιωτικό (Special) : Αφορά στα εκπτωτικά ανά θύρα εισιτήρια για στρατιώτες. (εκτός θύρας 3 VIP).

Το εισιτήριο διαρκείας ισχύει για τους εντός έδρας αγώνες Πρωταθλήματος, Κυπέλλου Ελλάδος και Φιλικούς.

Περίοδοι Πώλησης :

• Από την 9η Ιουνίου μέχρι και την 20η Ιουνίου θα έχουν δικαίωμα οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας να ανανεώσουν τα εισιτήρια τους στις ίδιες θέσεις που είχαν το 2008-9 ή να μετακινηθούν σε οποιαδήποτε ελεύθερη θέση είτε της ίδιας θύρας είτε άλλης θύρας της επιλογής τους. Παράλληλα διατίθεται σε όλους τους ενδιαφερόμενους κάθε διαθέσιμη ελεύθερη θέση.

• Την 21η Ιουνίου 2009 θα απελευθερωθούν όλες οι θέσεις των κατόχων που δεν έχουν ανανεωθεί.

• Από την 22η Ιουνίου θα συνεχιστεί κανονικά η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας , στο σύνολο των ελεύθερων θέσεων.

• Από την 1η Αυγούστου θα πραγματοποιείται η παράδοση-παραλαβή των καρτών διαρκείας στους κατόχους τους με την επίδειξη της απόδειξης αγοράς.

Τρόποι Πληρωμής :

• Με μετρητά.
• Με πιστωτικές κάρτες Visa & Mastercard εκτός ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ (με 3 άτοκες δόσεις σε όλα τα εισιτήρια διαρκείας εκτός του συνδεσμικού και της κατηγόριας Special της θύρας 7 & το Παιδικό-Στρατιωτικό-ΑΜΕΑ της θύρας 2&4).
• Κατάθεση στο λογαριασμό της ΠΑΕ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ στην συνεργαζόμενη τράπεζα Millenium στον τραπεζικό λογαριασμό Αρ: 4974722
• Στην αιτιολογία της κατάθεσης θα πρέπει να αναγράφεται το ονοματεπώνυμο του αγοραστή προκειμένου να γίνεται εύκολα ο έλεγχος.
• Ο αγοραστής θα πρέπει πάντα να κρατάει αντίγραφο κατάθεσης ως αποδεικτικό στοιχείο.


Διαδικασία :

• Για κάθε περίπτωση απόκτησης εισιτηρίου διαρκείας για την νέα αγωνιστική περίοδο 2009-10 (ανανέωση ή νέα εγγραφή σε οποιαδήποτε κατηγορία) είναι απαραίτητη η προσκόμιση της αστυνομικής ταυτότητας του κάθε ενδιαφερόμενου.

• Για την ανανέωση του εισιτηρίου διαρκείας από φίλους της ομάδας οι οποίοι ήταν κάτοχοι την περασμένη αγωνιστική περίοδο (2008-9) είναι απαραίτητη και η προσκόμιση και της αντίστοιχης κάρτας διαρκείας.

• Για την απόκτηση παιδικού εισιτηρίου είναι απαραίτητη η προσκόμιση και πιστοποιητικού γέννησης του παιδιού (ηλικίας έως 14 ετών).

• Για την απόκτηση φοιτητικού εισιτηρίου είναι απαραίτητη η προσκόμιση και της φοιτητικής ταυτότητας (πάσο).

• Για την απόκτηση Α.Μ.Ε.Α εισιτηρίου είναι απαραίτητη η προσκόμιση και αποδεικτικού εγγράφου.

• Για να είναι δυνατή η προμήθεια εισιτηρίου διαρκείας από τρίτο θα πρέπει να συμπληρώνονται σωστά , στη σχετική αίτηση , όλα τα στοιχεία του φιλάθλου και να προσκομίζεται η φωτοτυπία της ταυτότητας του. Προσοχή: Η παραλαβή του εισιτηρίου διαρκείας θα γίνεται αποκλειστικά και μόνο από τον κάτοχο του.

• Η επανέκδοση εισιτηρίου λόγω απώλειας χρεώνεται 5? για την κάλυψη λειτουργικών εξόδων.

• Για την αγορά και παραλαβή εισιτηρίου διαρκείας από 14 έως 17 ετών απαιτείται η έγγραφη συναίνεση του/των ασκούντος/-ων τη γονική μέριμνα. Για την αγορά και παραλαβή εισιτηρίου διαρκείας από ανήλικο κάτω των 14 ετών η σχετική σύμβαση θα συμπληρώνεται και θα υπογράφεται μόνο από τον/τους ασκούντα/-ες τη γονική μέριμνα. Για την είσοδο και παραμονή του στο γήπεδο ο ανήλικος κάτω των 14 ετών πρέπει να συνοδεύεται από ενήλικα, τη σχετική δε ευθύνη αναλαμβάνει/-ουν πάντα ο ασκών/οι ασκούντες τη γονική μέριμνα.

Σημεία πώλησης και εξυπηρέτησης :

Το γραφείο της διαχείρισης εισιτηρίων στο Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου (είσοδος από οδό Κρέσνας).
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν στο τηλέφωνο 210 5757409.
Ώρες λειτουργίας από Δευτέρα έως και Παρασκευή 12.30 – 20.30.
Στις 20.06.09 ημέρα Σάββατο το γραφείο θα λειτουργήσει 10.00-14.00.



Οι κάτοχοι διαρκείας θα απολαμβάνουν προνόμια τα οποία θα γνωστοποιηθούν με την παραλαβή της κάρτας διαρκείας περιόδου 2009/10 οπότε και θα έχουν ολοκληρωθεί οι συνεργασίες της ΠΑΕ με ΕΤΑΙΡΙΕΣ-ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ.

Η ΠΑΕ Ατρόμητος με μεγάλη χαρά εγκαινιάζει μια νέα μορφή επικοινωνίας μαζί σας. Που την ονομάσαμε Ο ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΣΑΣ ΑΚΟΥΕΙ ….
Στόχος μας είναι να γίνουμε ακόμα καλύτεροι και να βελτιώσουμε την ποιότητα των παροχών μας για την δική σας ευχαρίστηση.
Και πιο συγκεκριμένα στη διαχείριση εισιτηρίων στο γήπεδο μας θα μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να προμηθευτούν το αντίστοιχο έντυπο στο οποίο θα εκφράζουν τις δικές τους επισημάνσεις , παρατηρήσεις αλλά και απόψεις για την αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών μας.

Επιμέλεια: Αποστόλης Λιβάνιος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x