Stoiximan Super League

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Θέλει τον Κηπουρό

Την περίπτωση να κινηθούν για την απόκτηση του Φώτη Κηπουρού εξετάζουν στον Ατρόμητο, σύμφωνα με πληροφορίες της «SportDay». Ο 34χρονος τερματοφύλακας αναμένεται να μείνει ελεύθερος από τον Πανσερραϊκό και οι Περιστεριώτες εκτιμάται ότι θα «χτυπήσουν» σύντομα την πόρτα του. Στάσιμα παραμένουν τα θέματα του επιθετικού και του αμυντικού στους νεοφώτιστους. Οι ιθύνοντες της ομάδας φέρονται να κοιτάζουν παίκτες από τη Γερμανία και την Πορτογαλία, ενώ βρίσκονται εν αναμονή της απάντησης του Βραζιλιάνου Παουλάο.

Την περίπτωση να κινηθούν για την απόκτηση του Φώτη Κηπουρού εξετάζουν στον Ατρόμητο, σύμφωνα με πληροφορίες της «SportDay». Ο 34χρονος τερματοφύλακας αναμένεται να μείνει ελεύθερος από τον Πανσερραϊκό και οι Περιστεριώτες εκτιμάται ότι θα «χτυπήσουν» σύντομα την πόρτα του. Ο πρώην τερματοφύλακας της Λάρισας είχε 16 συμμετοχές με τους Σερραίους στο φετινό πρωτάθλημα της Superleague.

Στάσιμα παραμένουν τα θέματα του επιθετικού και του αμυντικού στους νεοφώτιστους. Οι ιθύνοντες της ομάδας φέρονται να κοιτάζουν παίκτες από τη Γερμανία και την Πορτογαλία, ενώ βρίσκονται εν αναμονή της απάντησης του Βραζιλιάνου Παουλάο. Σε ό,τι αφορά την προετοιμασία της ομάδας, αν δεν υπάρξει πρόβλημα στο φιξάρισμα των φιλικών, τότε θα πραγματοποιηθεί στη Γερμανία. Ο Γιώργος Δώνης παρακολούθησε την περασμένη Κυριακή το παιχνίδι Μάτερσμπουργκ - Λίντσερ.

Κλιμάκιο της Σούπερ Λίγκας βρέθηκε χθες στο γήπεδο του Περιστερίου και έγινε ξενάγηση στους χώρους. Εξάλλου, συνεχίζονται τα έργα για την τοποθέτηση του σκεπάστρου. Χθες ο Γιώργος Δώνης είχε σύσκεψη με τον επικεφαλής της ιατρικής ομάδας, Νίκο Πισκοπάκη, και τον γιατρό Πέτρο Καπράλο.

Επιμέλεια: Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x