Stoiximan Super League

Αναστόπουλος: «Τα μπλέκει λιγάκι ο Βαλβέρδε»

Κριτική στον Ερνέστο Βαλβέρδε για τις επιλογές του στον Ολυμπιακό άσκησε, μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6, ο Νίκος Αναστόπουλος, τονίζοντας ωστόσο πως θα πρέπει να του δοθεί πίστωση χρόνου.

Κριτική στον Ερνέστο Βαλβέρδε για τις επιλογές του στον Ολυμπιακό άσκησε, μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6, ο Νίκος Αναστόπουλος, τονίζοντας ωστόσο πως θα πρέπει να του δοθεί πίστωση χρόνου.

«Ο Βαλβέρδε μάς έχει δείξει ότι στο κοουτσάρισμα τα μπλέκει λιγάκι τα πράγματα. Πιστεύω πως θα πρέπει να του δοθεί μία ακόμη χρονιά για να κάνει το κάτι παραπάνω στην Ευρώπη. Κακά τα ψέματα, στην Ελλάδα όποιος και αν κάτσει στον πάγκο του Ολυμπιακού θα το πάρει το πρωτάθλημα. Τόσο μεγάλη είναι η διαφορά από τις άλλες ομάδες. Το ζητούμενο είναι η υπέρβαση στην Ευρώπη», δήλωσε, αλλά εξέφρασε και το προσωπικό του παράπονο, λέγοντας ότι «… δεν δίνονται οι ευκαιρίες στους Έλληνες προπονητές σε σχέση με τους ξένους».


Σχολιάζοντας τον Σεμπαστιάν Λέτο, ανέφερε: «Δεν νομίζω πως παίζει για την πάρτη του. Έτσι είναι το παιχνίδι του. Αρέσκεται να κάνει ντρίμπλες, αλλά πολλές φορές κουράζεται και δεν εκμεταλλεύεται τους χώρους και τις ικανότητές του. Μου αρέσει σαν παίκτης, αλλά ο Γκαλέτι είναι πιο ουσιαστικός και έχει μεγαλύτερη ικανότητα στο σκοράρισμα». Όσο για τον Ματ Ντάρμπισαϊρ, είπε: «Έχει δείξει καλά στοιχεία, τόσο με το κεφάλι όσο και χαμηλά».

Ερωτηθείς για το αν θα μπορούσαν να βοηθήσουν τον Ολυμπιακό ο Ζαουάντ Ζαϊρί και ο Λούσιο Φιλόμενο, απάντησε: «Είναι καλοί παίκτες, αλλά όχι σαν πρώτες λύσεις, ειδικά αν θέλεις να κάνεις κάτι παραπάνω στην Ευρώπη. Θα έρχονται από τον πάγκο. Βέβαια, είδαμε και φέτος ότι δεν μπορείς να βασιστείς σε 12-13 παίκτες σε μία σεζόν».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x