Stoiximan Super League

Ρόβας:«Έκανα την καλύτερη επιλογή»

Απόλυτα ικανοποιημένος από την παραμονή του στην ομάδα του Ατρομήτου εμφανίστηκε ο Βασίλης Ρόβας, μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου. Ο Έλληνας μέσος δηλώνει εντυπωσιασμένος από την ατμόσφαιρα που δημιούργησε ο κόσμος της ομάδας στην «πρώτη» της νέας σεζόν.

Απόλυτα ικανοποιημένος από την παραμονή του στην ομάδα του Ατρομήτου εμφανίστηκε ο Βασίλης Ρόβας, μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου. Ο Έλληνας μέσος δηλώνει εντυπωσιασμένος από την ατμόσφαιρα που δημιούργησε ο κόσμος της ομάδας στην «πρώτη» της νέας σεζόν.

Για τον κόσμο της ομάδας και τα όσα συνέβησαν στην πρώτη προπόνηση της ομάδας, είπε: «Ο κόσμος του Ατρομήτου έδειξε ότι είναι κοντά στην ομάδα και στα δύσκολα. Τον θέλουμε κοντά μας γιατί έχουμε μια δύσκολη χρονιά. Η υποδοχή που μας επιφύλαξε πραγματικά μας εντυπωσίασε και ήρθαν περισσότεροι φίλαθλοι από ό,τι είχε στις αντίστοιχες πρεμιέρες στην Α’ Εθνική. Φαίνεται όμως ότι η συσπείρωση θα είναι καλύτερη και εύχομαι να επιστρέψουμε γρήγορα στη Σούπερ Λίγκ».

Αναφορικά με την απόφασή του να παραμείνει στην ομάδα και στη δεύτερη κατηγορία, τόνισε: «Πιστεύω ότι έκανα την καλύτερη επιλογή. Στην ομάδα έχω να δώσω πάρα πολλά και να γευθώ χαρές και πίστευα ότι δεν ήταν ο κατάλληλος χρόνος για να φύγω . Έχω φιλοδοξίες να παίξω σε πολύ υψηλό επίπεδο, αλλά με τον Ατρόμητο έχω δεθεί αυτά τα δύο χρόνια και μέσα από τα δύσκολα της ομάδας θα γίνω πιο δυνατός ποδοσφαιρικά κι εγώ».

Ο Ατρόμητος έκανε μια «στροφή» σε νεαρούς ποδοσφαιριστές. Ο Ρόβας σχολιάζει: «Πιστεύω ότι έπρεπε να τους δοθούν ευκαιρίες πιο νωρίς, αλλά χάθηκε ένας χρόνος και φέτος κάποια παιδιά θα ήταν έτοιμα να παίξουν στην πρώτη ομάδα, όμως ποτέ δεν είναι αργά. Είχαμε την ποιότητα και το ταλέντο μπροστά μας και δεν το βλέπαμε. Προσωπικά πιστεύω στους Έλληνες και νέους σε ηλικία συμπαίκτες μου».

Για τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας των Δυτικών Προαστίων σημείωσε: «Οι πλειοψηφία τους είναι νέοι σε ηλικία αλλά και έχουν πολλές εμπειρίες από τη Σούπερ Λιγκ και θα είναι από τους βασικούς συντελεστές της προσπάθειας που θα κάνουμε για να επιστρέψουμε άμεσα στα μεγάλα σαλόνια. Η ομάδα θα είναι φέτος πολύ ανταγωνιστική, όλοι οι συμπαίκτες μου έχουν αστείρευτο ταλέντο και στόχος τους είναι να πάνε πολύ ψηλά ακόμα και στην Εθνική ομάδα».

Τέλος, έστειλε και ένα μήνυμα στον κόσμο της ομάδας:«Αυτό που έχει ιδιαίτερη σημασία είναι ότι έχουμε μια πολύ καλή διοίκηση και ο κόσμος του Περιστερίου πρέπει να αισθάνεται πολύ τυχερός που ο Ατρόμητος διαθέτει τέτοια διοίκηση».

Επιμέλεια: Χρήστος Οικονόμου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x