Stoiximan Super League

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ-ΑΠ.ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ 3-0 (Τελικό)

.

90+ Λήξη του ματς.

86' Αλλαγή για τον Απόλλωνα. Κοντοδήμος πέρασε στη θέση του Αμπονσά.

85' ΓΚΟΟΟΟΟΟΛ για τον Ατρόμητο. Ο Λουτσιάνο βγήκε στην πλάτη της άμυνας του Απόλλωνα και με πλασέ έγραψε το 3-0/


78' ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΟΛ για τον Ατρόμητο. Ο Κριπιντίρης βρέθηκε τετ-α-τετ απέναντι στον Κόβατς, τον πέρασε και με σουτ ''κλείδωσε'' τη νίκη για την ομάδα του.

77' Αλλαγή για τον Απόλλωνα. Ο Ουέλιγκτον στη θέση του Χετεμάι.

70' Κίτρινη κάρτα στον Ιωάννου του Ατρόμητου.

69' Αλλαγή για τον Ατρόμητο. Ο Ιωάννου στη θέση του Περόνε.

66' Κίτρινη κάρτα στον Φαβάλι του Απόλλωνα.

64' Αλλαγή για τον Ατρόμητο. Ο Κριπιντίρης στη θέση του Τσίγκα.

63' Αλλαγή για τον Απόλλωνα. Ο Μπούσι στη θέση του Μουράφσκι.

58' ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΛ για τον Ατρόμητο. Γύρισμα από τα δεξιά, ο Μουράφκι έπεσε έχασε τη μπάλα, ο Περόνε έγινε κάτοχός της, πέρασε τον Σαρακατσάνο και με πλασέ έκανε το 1-0.

54' Κίτρινη κάρτα στον Μπρίτο της Καλαμαριάς.

51' Xωρίς κάτι το ιδιαίτερο συνεχίζεται το ματς.

50' Κίτρινη κάρτα στον Καραλιόπουλο του Απόλλωνα.

46' Έναρξη δεύτερου μέρους.

45'+1 Λήξη του πρώτου μέρους.

43' Σέντρα του Περόνε από τα αριστερά, ο Τσίγκας έπιασε το μονοκόμματο, αλλά η μπάλα πέρασε πάνω από την εστία του Κόβατς.

40' Αλλαγή για τον Ατρόμητο. Ο Τρέχο αντί του Κορακάκη.

36' Ακόμη μία μεγάλη ευκαιρία για τον Απόλλωνα.Ο Μπρίτο έκανε φοβερή κούρσα από τα αριστερά, πέρασε τον Κατεμή, ''έκοψε'' στον Χετεμάι και εκείνος από την μικρή περιοχή έστειλε τη μπάλα ελάχιστα έξω.

32' Οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν την απόδοσή τους και καταφέρνουν να γίνουν επικίνδυνοι.

27' Μεγάλη ευκαιρία για τον Απόλλωνα. Ο Φαβάλι πάσαρε κάθετα στην πλάτη της αντίπαλης άμυνας, βρήκε τον Μπρίτο, αλλά το σουτ του τελευταίου πέρασε ελάχιστα έξω από το αριστερό δοκάρι του Μιχαηλίδη.

26' Απευθείας φάουλ του Λουτσιάνο, η μπάλα μόλις έξω

23' Ο Περόνε μπήκε από τα δεξιά της περιοχής, έστρωσε τη μπάλα στον Λουτσιάνο, αλλα το σουτ του πέρασε ψηλά από την εστία.

21' Όσο περνούν τα λεπτά οι φιλοξενούμενοι οπισθοχωρούν

15' Απευθείας εκτέλεση φάουλ, η μπάλα βρήκε στο τείχος και στην επαναφορά ο ίδιος παίκτης έκανε το σουτ και πέρασε πάνω από την εστία του Κόβατς.

15' Παιχνίδι κέντρου από τις δύο ομάδες, οι οποίες δείχνουν διάθεση να επιτεθούν.

14' Κίτρινη κάρτα στον Μουράφσκι του Απόλλωνα.

10΄ Η Καλαμαριά δεν κλείνεται πίσω, βγαίνει μπροστά και προσπαθεί να βρει κενούς χώρους.

8' Κίτρινη κάρτα σε Σκοπελίτη και Ανατολάκη του Ατρόμητου.

4' Κούρσα του Τσίγκα από τα αριστερά, πασάρει μέσα στην περιοχή στον Λουτσιάνο, αλλά το σουτ του Βραζιλιάνου πέρασε λίγο άουτ.

1' Έναρξη αναμέτρησης.

Οι συνθέσεις:

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Όγιος): Μιχαηλίδης, Κατεμής, Γελαδάρης, Ανατολάκης, Ολιβέιρα, Κορακάκης, Σκοπελίτης, Ρόβας, Λουτσιάνο, Τσίγκας, Περόνε

ΑΠ. ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ (Κατσαβάκης): Κόβατς, Γαλανόπουλος, Μουράφσκι, Χετεμάι, Κόλτσης, Μπρίτο, Καραλιόπουλος, Σαρακατσάνος, Μπάρκογλου, Φαβάλι, Αμπονσά

Γήπεδο: «Δημοτικό Περιστερίου»
Διαιτητής: Πολατιάν (Πέλλας), Βοηθοί: Αραμπόπουλος(Φθιώτιδας), Σωτηρόπουλος(Αχαΐας)

Πριν το ματς

Με μόνο στόχο τη νίκη θα παραταχθούν στον αγωνιστικό χώρο Ατρόμητος και Απόλλων Καλαμαριάς την Κυριακή στις 15:00, στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας. Οι «Περιστεριώτες» θα προσπαθήσουν να πάρουν τους τρεις βαθμούς για να απομακρυνθούν ακόμα περισσότερο από την επικίνδυνη ζώνη του υποβιβασμού. Στην αντίπερα όχθη, η Καλαμαριά βρίσκεται στην 15η θέση της βαθμολογίας και θέλει πάση θυσία τη νίκη για να έχει ελπίδες να παραμείνει στην κατηγορία.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Στα χνάρια των... Νέων

Στο δρόμο που χάραξαν οι Νέοι του Ατρόμητου το Σάββατο (8/3) κόντρα στην αντίστοιχη ομάδα της Καλαμαριάς νικώντας 3-2, θα προσπαθήσουν να κινηθούν οι επαγγελματίες στο κυριακάτικο ματς με τον Απόλλωνα στο Περιστέρι. Η ομάδα του Γκιγιέρμο Όγιος θα επιδιώξει να επανέλθει στις νίκες έπειτα από την ήττα με τον Παναθηναϊκό την περασμένη Τετάρτη στο εξ’ αναβολής παιχνίδι με 1-0. Στην αποστολή που επέλεξε ο Αργεντινός δεν βρίσκονται οι Μερίνο και Νικολόπουλος, αλλά επανήλθαν κανονικά οι Τσίγκας και Ιωάννου.

Οι 18 ποδοσφαιριστές που θα έχει στην διάθεσή του ο Όγιος είναι οι εξής:

Μιχαηλίδης, Ανδρούτσος, Κριπιντίρης, Γεωργίου, Ολιβέιρα, Ρόβας, Κατεμής, Ιωάννου, Κορακάκης, Γελαδάρης, Ανατολάκης, Σκοπελίτης, Σίριο, Τρέχο, Λουτσιάνο, Λε, Τσίγκας, Περόνε

Παράλληλα, το μεσημέρι του Σαββάτου στη μπουτίκ της ομάδας του Περιστερίου, βρέθηκαν οι Εμάνουελ Περόνε και Φράνκο Λε, οι οποίοι μοίρασαν αυτόγραφα και φωτογραφήθηκαν με τους φίλους της ομάδας.

ΑΠ. ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ: Έτοιμοι για τον «τελικό»

Έτοιμοι για το πολύ σημαντικό εκτός έδρας κυριακάτικο παιχνίδι με τον Ατρόμητο είναι οι ποδοσφαιριστές του Απόλλωνα Καλαμαριάς. Ο Μάκης Κατσαβάκης δεν θα έχει στη διάθεσή του τους τιμωρημένους Βάντσε Σίκοφ και Γιάννη Ζαμπρόπουλο, ωστόσο συμπεριέλαβε στην αποστολή τον Παπαδόπουλο, ο οποίος ξεπέρασε σε μεγάλο βαθμό τις ενοχλήσεις στο πέλμα. Μετά το τέλος της απογευματινής προπόνησης της Παρασκευής, ο τεχνικός των Θεσσαλονικέων ανακοίνωσε την αποστολή για τον αγώνα με τους Περιστεριώτες.

Η αποστολή απαρτίζεται από 19 ποδοσφαιριστές, οι οποίοι είναι οι: Κόβατς, Κελπέκης, Μπρίτο, Αμπονσά, Καραλιόπουλος, Παπαδόπουλος, Μουράφκσι, Μπούσι, Γαλανόπουλος, Σαρακατσάνος, Φαβάλι, Ουέλινγκτον, Καραμανλής, Χετεμάι, Σαμουηλίδης, Κοντοδήμος, Κόλτσης, Μπάρκογλου και Σπυριδάκης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x