Stoiximan Super League

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Καλά τα νέα για Μερίνο

Με ευχάριστα νέα συνεχίστηκε η προετοιμασία του Ατρόμητου για το σαββατιάτικο αγώνα (2/2) με αντίπαλο την Ξάνθη. Ο Ρομπέρτο Μερίνο ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που είχε και συμμετείχε κανονικά στην προπόνηση της Τρίτης, θέτοντας εαυτόν στη διάθεση του Γκιγιέρμο Όγιος. Από εκεί και πέρα, η ομάδα του Περιστερίου θα συνεχίσει την προετοιμασία της, την Τετάρτη στις εγκαταστάσεις του Ασπρόπυργου. Να επισημάνουμε πως αποφασίστηκε να εκτίσει την ποινή του ο Σίριο στο ματς με τον ΟΦΗ (22η αγωνιστική), ο Ανατολάκης στην αναμέτρηση με τον Ηρακλή (20η αγωνιστική) και ο Ιωάννου στους αγώνες με τον Παναθηναϊκό και τον ΟΦΗ (21η και 22η αγωνιστική αντίστοιχα). Στο παιχνίδι με την Ξάνθη δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής, λόγο τιμωρίας οι Μαρίνος, Κορακάκης και Ολιβέιρα. Στον Ατρόμητο για τρία χρόνια ο .

Με ευχάριστα νέα συνεχίστηκε η προετοιμασία του Ατρόμητου για το σαββατιάτικο αγώνα (2/2) με αντίπαλο την Ξάνθη. Ο Ρομπέρτο Μερίνο ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που είχε και συμμετείχε κανονικά στην προπόνηση της Τρίτης, θέτοντας εαυτόν στη διάθεση του Γκιγιέρμο Όγιος. Από εκεί και πέρα, η ομάδα του Περιστερίου θα συνεχίσει την προετοιμασία της, την Τετάρτη στις εγκαταστάσεις του Ασπρόπυργου. Να επισημάνουμε πως αποφασίστηκε να εκτίσει την ποινή του ο Σίριο στο ματς με τον ΟΦΗ (22η αγωνιστική), ο Ανατολάκης στην αναμέτρηση με τον Ηρακλή (20η αγωνιστική) και ο Ιωάννου στους αγώνες με τον Παναθηναϊκό και τον ΟΦΗ (21η και 22η αγωνιστική αντίστοιχα). Στο παιχνίδι με την Ξάνθη δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής, λόγο τιμωρίας οι Μαρίνος, Κορακάκης και Ολιβέιρα. Στον Ατρόμητο για τρία χρόνια ο Τσίγκας.

*Την Παρασκευή στις 12.00, ο Γιώργος Σπανός θα παρουσιάσει τα καινούργια αποκτήματα της ομάδας, Εμανουέλ Περόνε, Λε και Θανάση Τσίγκα, στην αίθουσα Τύπου του γηπέδου Περιστερίου

Επιμέλεια: Άγγελος Ζάχος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x