Stoiximan Super League

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Προετοιμασία εν όψει Λάρισας

Πλην του τραυματία Ρόβα (εκτός τέσσερις εβδομάδες λόγω ρήξης δεύτερου βαθμού στον έσω πλάγιο σύνδεσμο του αριστερού γόνατος) που ακολούθησε ειδικό πρόγραμμα, ο Γκιγιέρμο Όγιος δεν αντιμετώπισε νέο πρόβλημα τραυματισμού. Οι παίκτες του Ατρόμητου έχουν στραμμένη την προσοχή τους στην αναμέτρηση της 18ης αγωνιστικής με τη Λάρισα στο Αλκαζάρ και ως εκ τούτου ο Αργεντινός κόουτς έχει αρχίσει να καταστρώνει τα πλάνα του. Προ των πυλών του Περιστεριού βρίσκεται ο .

Πλην του τραυματία Ρόβα (εκτός τέσσερις εβδομάδες λόγω ρήξης δεύτερου βαθμού στον έσω πλάγιο σύνδεσμο του αριστερού γόνατος) που ακολούθησε ειδικό πρόγραμμα, ο Γκιγιέρμο Όγιος δεν αντιμετώπισε νέο πρόβλημα τραυματισμού. Οι παίκτες του Ατρόμητου έχουν στραμμένη την προσοχή τους στην αναμέτρηση της 18ης αγωνιστικής με τη Λάρισα στο Αλκαζάρ και ως εκ τούτου ο Αργεντινός κόουτς έχει αρχίσει να καταστρώνει τα πλάνα του. Προ των πυλών του Περιστεριού βρίσκεται ο Λεάντρο Λορένσο Φράνκο.

Στη σημερινή (22/1) προπόνηση, οι «κυανόλευκοι» χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ και επιδόθηκαν σε ασκήσεις φυσικής κατάστασης. Την Τετάρτη και την Τετάρτη (23 και 24/1) οι Περιστεριώτες θα προπονηθούν στον Ασπρόπυργου για να προφυλαχθεί ο χλοοτάπητας στο κεντρικό γήπεδο του αθλητικού κέντρου.

Παναγιώτης Σεμερτζίδης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x