Stoiximan Super League

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Ζημιά με Ρόβα

Τέσσερις εβδομάδες εκτός αγωνιστικών χώρων θα μείνει ο ποδοσφαιριστής του Ατρομήτου, Βασίλης Ρόβας. Ο παίκτης της ομάδας του Γκιγιέρμο Όγιος υποβλήθηκε σε μαγνητική από την οποία διαπιστώθηκε πως έχει υποστεί ρήξη δεύτερου βαθμού στον έσω πλάγιο σύνδεσμο του αριστερού γόνατος.

Τέσσερις εβδομάδες εκτός αγωνιστικών χώρων θα μείνει ο ποδοσφαιριστής του Ατρομήτου, Βασίλης Ρόβας. Ο παίκτης της ομάδας του Γκιγιέρμο Όγιος υποβλήθηκε σε μαγνητική από την οποία διαπιστώθηκε πως έχει υποστεί ρήξη δεύτερου βαθμού στον έσω πλάγιο σύνδεσμο του αριστερού γόνατος. Το χτύπημα το «κληρονόμησε» από το ματς του Σαββάτου κόντρα στην ΑΕΚ. Ωστόσο απέφυγε τα χειρότερα, καθώς αρχικά είχαν εκφραστεί φόβοι για ρήξη χιαστού.

Στα υπόλοιπα αγωνιστικά, ξεκίνησε η προετοιμασία για το ματς των Περιστεριωτών κόντρα στην Λάρισα στο «Αλκαζάρ». Οι παίκτες του Όγιος, χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ και εξασκήθηκαν πάνω σε θέματα φυσικής κατάστασης.

* Θα τιμηθούν από την ΕΠΣ Πειραιά οι παίκτες του Ατρομήτου, Βασίλης Αποστολόπουλος και Απόστολος Ανδρούτσος στις 28 Ιανουαρίου, για την συμμετοχή τους στον τελικό του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος με την Εθνική Νέων, το περασμένο καλοκαίρι.

Επιμέλεια: Παναγιώτης Μαυρούτσος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x