Stoiximan Super League

Όγιος: «Νιώθω πως είμαι Ατρόμητος»

Πολύ μεγάλης βαθμολογικής σημασίας χαρακτήρισε την αναμέτρηση της Κυριακής κόντρα στον Άρη, ο προπονητής του Ατρομήτου, Γκιγιέρμο Όγιος. Ο Αργεντινός τεχνικός, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου της Πέμπτης, αναφέρθηκε στον επερχόμενο αγώνα με τους «κιτρινόμαυρους» και στην ως τώρα κατάσταση των Περιστεριωτών. Ακόμα, ο προπονητής του Ατρομήτου μίλησε για την περίοδο που εργαζότανε στους Θεσσαλονικείς, τονίζοντας όμως πως ανήκει στο παρελθόν. Μάλιστα, υπογράμμισε χαρακτηριστικά: «Νιώθω πως είμαι Ατρόμητος»./em>

Πολύ μεγάλης βαθμολογικής σημασίας χαρακτήρισε την αναμέτρηση της Κυριακής κόντρα στον Άρη, ο προπονητής του Ατρομήτου, Γκιγιέρμο Όγιος. Ο Αργεντινός τεχνικός, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου της Πέμπτης, αναφέρθηκε στον επερχόμενο αγώνα με τους «κιτρινόμαυρους» και στην ως τώρα κατάσταση των Περιστεριωτών. Ακόμα, ο προπονητής του Ατρομήτου μίλησε για την περίοδο που εργαζότανε στους Θεσσαλονικείς, τονίζοντας όμως πως ανήκει στο παρελθόν. Μάλιστα, υπογράμμισε χαρακτηριστικά: «Νιώθω πως είμαι Ατρόμητος».

Για το ματς με τον Άρη, Ο Γκιγιέρμο Όγιος είπε: «Το παιχνίδι με τον Άρη είναι πολύ σημαντικό μιας και θα αναμετρηθούμε με μία μεγάλη ομάδα της Ελλάδας. Ακόμα, έχει πολύ μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον. Το ματς με τον Άρη έχει πολύ μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον. Έχουμε ανοδική πορεία ως τώρα και πρέπει να συνεχίσουμε. Έχουμε καλύψει ήδη σχεδόν το 25% της Σούπερ Λίγκας. Η ομάδα έχει δείξει τη βελτίωσή της. Έχουμε στόχους και θα τους πετύχουμε».

Σχετικά με την ως τώρα κατάσταση του Ατρομήτου, ο Αργεντινός τεχνικός δήλωσε: «Περάσαμε μία ήμερη εβδομάδα και όλοι μας αισθανόμαστε πολύ καλά. Έχουμε ανοδική πορεία ως τώρα και πρέπει να συνεχίσουμε. Δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα λόγω της συνεχόμενης αλλαγής προσώπων στο κέντρο της άμυνα. Σίγουρα ο Μαρτσέλο είναι σημαντικός παίκτης όμως στην ομάδα δουλεύουμε με όλους. Όποιος παίξει θα τα δώσει όλα. Είμαστε πανέτοιμοι.

Οι βαθμοί εντός έδρας είναι σημαντικοί αλλά και οι εκτός του ίδιο. Αυτό αποδεικνύεται και από το γεγονός πως πάντα ψάχνουμε τους βαθμούς. Δεν αλλάζει η νοοτροπία μας, αφού παίζουμε πάντα το ίδιο μέσα - έξω. Αυτή η ομάδα αξίζει να έχει τη στήριξη του κόσμου. Το Περιστέρι είναι ένας μεγάλος δήμος με πολύ κόσμο που μπορεί να βοηθήσει

Ίσως να ρισκάρουμε λίγο με τις πολλές κάρτες που παίρνουν οι παίκτες, όμως δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Αν δεν παίρναμε κάρτες θα ανησυχούσα. Θα ήταν σαν να μπαίναμε με λευκά γάντια στο γήπεδο, για να κάνουμε πασαρέλα».


Για το πέρασμά του από τον Άρη, ο Όγιος ανέφερε: «Είμαι ευγνώμον για τον Άρη επειδή με σεβάστηκαν εκεί. Όμως, είμαστε επαγγελματίες. Βρίσκομαι σε μία ομάδα με ανθρώπους που ξέρουν τι θέλουν και έναν σπουδαίο πρόεδρο. Θέλω να τους ευχαριστήσω όλους για τη στήριξη. Νιώθω πως είμαι Ατρόμητος.

Δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα με τη διοίκηση του Άρη. Μπορεί να έφυγα με τρόπο που με πλήγωσε τότε τώρα όμως όλα αυτά ανήκουν στο παρελθόν. Κρατάω τις σχέσεις και τις φιλίες που έκανα εκεί. Δεν υπάρχει απολύτως κανένα πρόβλημα με τους παράγοντες του Άρη. Επίσης, θέλω να ευχηθώ καλή επιτυχία στον Άρη για τον αποψινό του αγώνα στο Κύπελλο UEFA».


Ανταπόκριση: Χρήστος Βασιλείου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x