Πορτογαλία

Συνέχισαν το απόλυτο Πόρτο, Φαμαλικάο, δεύτερη νίκη για Μπενφίκα

Άλλη εύκολα, άλλη δύσκολα, Πόρτο και Φαμαλικάο διατήρησαν το αήττητό τους και στην τρίτη αγωνιστική της Primeira Liga.

Παρέμεινε στην κορυφή της Primeira Liga η Πόρτο. Οι «δράκοι» νίκησαν εύκολα 2-0 στο «Ντραγκάο» τη Ρίο Αβε του Βαγγέλη Μαρινάκη για την τρίτη αγωνιστική του πορτογαλικού πρωταθλήματος και, με «3 στα 3», «φιγουράρουν» στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, όντες το πρώτο φαβορί αυτή τη στιγμή για την κατάκτηση του τίτλου κι αφήνοντας τους φιλοξενούμενους στη μία νίκη.

Τα γκολ των νικητών σημείωσαν οι Γκαλένο στο 1’ και Νίκο Γκονσάλες στο 30’, με την αποβολή του Πάτρικ στο 30’ να μην αλλάζει τίποτα στη συνέχεια.

Πιέζει όσο μπορεί τους «δράκους» η Φαμαλικάο, η οποία νίκησε 1-0 εντός έδρας την Μποαβίστα, διατήρησε το αήττητο και την κορυφή κι άφησε τους πρωταθλητές του 2001 στη μία νίκη.

Στο -3 από την κορυφή παρέμεινε η Μπενφίκα, η οποία νίκησε στο «Ντα Λουζ» 1-0 την Εστρέλα Αμαδόρα και προσπαθεί να επανέλθει στην πρώτη θέση, αφήνοντας τους φιλοξενούμενους σταθερά στην τελευταία θέση χωρίς βαθμό.

Το γκολ που έδωσε τη νίκη στους Λουζιτανούς σημείωσε ο Κοκτσού στο 19’. Ο Βαγγέλης Παυλίδης αγωνίστηκε βασικός μέχρι το 86'.

Στην τέταρτη θέση και στο -3 από την κορυφή κι η Σάντα Κλάρα, η οποία νίκησε 2-0 στην έδρα της εκ των άποντων Κάσα Πία και την άφησε σε δύσκολη θέση.



Αναλυτικά, το πρόγραμμα:

Παρασκευή 23/4
Φαρένσε-Σπόρτινγκ Λισαβόνας 0-5

Σάββατο 24/8
Κάσα Πία-Σάντα Κλάρα 0-2

Πόρτο-Ρίο Αβε 2-0

Μπενφίκα-Εστρέλα Αμαδόρα 1-0

Φαμαλικάο-Μποαβίστα 1-0

Κυριακή 25/8
Αρούκα-Νασιονάλ 17:30

Εστορίλ-Ζιλ Βισέντε 20:00

Βιλαφρανκέσε-Γκιμαράες 22:30

Μπράγκα-Μορεϊρένσε

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x