Ελλάδα

Με τον Ιωνικό και στο τοπικό οι Ματσούκας, Παντελίδης και Ποζαντζίδης

Μεταγραφές με παραστάσεις στις μεγάλες κατηγορίες ανακοίνωσε ο Ιωνικός που θα αγωνίζεται στο Α' τοπικό Πειραιά.

Ο Ιωνικός αδιαμφισβήτητα διανύει μία από τις δυσκολότερες στιγμές στην ιστορία του, καθώς όπως έχει γίνει γνωστό, δεν βρέθηκαν οι απαραίτητοι -οικονομικοί- πόροι, οι οποίοι θα του επέτρεπαν να συμμετέχει στην Super League 2 και έτσι πλέον το ιστορικό αυτό σωματείο θα αγωνίζεται στην πρώτη κατηγορία του τοπικού πρωταθλήματος του Πειραιά.

Σε αυτό το νέο του ξεκίνημα ο Ιωνικός δεν θα είναι μόνος, δίπλα του θα στέκονται παίκτες που έχουν φορέσει παλαιοτέρα την φανέλα του συλλόγου. Τη νέα σεζόν με τα κυανόλευκα θα αγωνίζονται τόσο ο Λευτέρης Ματσούκας όσο και ο Δημήτρης Παντελίδης οι οποίοι έχουν αγωνιστεί στη Νίκαια στις μεγάλες κατηγορίες.

Ακόμη ανακοινώθηκε και η ενίσχυση του ρόστερ με την προσθήκη του Στέλιου Ποζατζίδη ο οποίος την προηγούμενη σεζόν αγωνιζόταν στην Athens Kallithea.

Οι ανακοινώσεις:

«Στον Ιωνικό ο Λευτέρης Ματσούκας. O Ιωνικός είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την επιστροφή του ποδοσφαιριστή Λευτέρη Ματσούκα! Ο Έλληνας εξτρέμ γεννήθηκε στις 7-3-1990 ξεκινώντας την καριέρα του από τις ακαδημίες του Ολυμπιακού, ενώ στη συνέχεια αγωνίστηκε σε Εθνικό Αστέρα και την δεύτερη ομάδα της Βέρντερ Βρέμης. Ακολούθησαν Παναιγιάλειος, Καλλιθέα, Ηρακλής, Φωστήρας, Κηφισιά Αχαρναϊκός και Λαμία. Με την τελευταία μάλιστα πανηγύρισε και την άνοδο στη Super League. To 2020 αγωνίστηκε στη Ντιναμό Βράνιε και έπειτε φόρεσε τη φανέλα του Ιωνικού μετρώντας 45 συμμετοχές. Λευτέρη καλώσήρθες και πάλι στην ομάδα. Σου ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες με τον Ιωνικό»

«Στον Ιωνικό ο Δημήτρης Παντελίδης. Ο Α.Ο. Ιωνικός ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Δημήτρη Παντελίδη. Ο έμπειρος αμυντικός επιστρέφει στην ομάδα μας προερχόμενος από τη θητεία του στον Πανιώνιο με τον οποίο πανηγύρισε την άνοδο. Ο Δημήτρης Παντελίδης, μεταξύ άλλων έχει αγωνιστεί στον Ατρόμητο Πειραιώς, τον Παναρκαδικό, τον Εθνικό αλλά και την Καλλιθέα. Δημήτρη καλωσήρθες και πάλι στον Ιωνικό. Σου ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα»

«Στον Ιωνικό ο Στέλιος Ποζατζίδης. Ο Α.Ο. Ιωνικός ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Στέλιο Ποζατζίδη. Ο Έλληνας αριστερός οπισθοφύλακας ξεκίνησε την καριέρα του στην Κ20 του ΠΑΟΚ, ενώ έχει φορέσει μεταξύ άλλων τη φανέλα του Πανιωνίου, της Καλλονής, της Λαμίας, της Κηφισιάς αλλά και της Καλλιθέας. Στέλιο καλώς ήρθες στον Ιωνικό. Σου ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα»

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x