Ελλάδα

Στο προσκήνιο ο Καμάτσο

Μεγαλώνει η λίστα των προπονητών για την τεχνική ηγεσία της Εθνικής με το όνομα του Χοσέ Αντόνιο Καμάτσο να προστίθεται στους υποψήφιους αντικαταστάτες του Φερνάντο Σάντος. Δύσκολα του Γιοβάνοβιτς.

Η ομοσπονδία εξετάζει περιπτώσεις προπονητών από την ισπανική αγορά και μία από τις τελευταίες προτάσεις είναι ο πρώην τεχνικός της Εθνικής Κίνας, Χοσέ Αντόνιο Καμάτσο. Ο 58χρονος Ισπανός διαθέτει πλούσιο βιογραφικό και σαφώς θα προσμετρήσει η εμπειρία του σε πάγκους εθνικών ομάδων. Την τετραετία 1998-2002 ήταν προπονητής στην Εθνική Ισπανίας, ενώ από το 2011 έως το 2013 διετέλεσε ομοσπονδιακός τεχνικός στην Κίνα.

Οι σύλλογοι που έχει εργαστεί στο παρελθόν είναι οι: Ρεάλ Μαδρίτης, Μπενφίκα, Εσπανιόλ, Σεβίλλη, Οσασούνα και Ράγιο Βαγεκάνο. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο τεχνικός διευθυντής της «γαλανόλευκης», Τάκης Φύσσας είχε προπονητή τον Καμάτσο στην Μπενφίκα για έξι μήνες το 2004 και επίσης, ο Κώστας Κατσουράνης δούλεψε με τον Ισπανό στους «αετούς» της Λισαβόνας, την περίοδο 2007-2008.

Ρήτρα αποδέσμευσης για Ιβάν Γιοβάνοβιτς

Απομακρύνεται η περίπτωση του Ιβάν Γιοβάνοβιτς καθώς ο Σέρβος τεχνικός έχει συμβόλαιο με την Αλ Νασρ για ακόμα μία σεζόν και το σημαντικότερο είναι ότι υπάρχει υψηλή ρήτρα αποδέσμευσης με την ομάδα από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

Η επιθυμία του πρώην προπονητή του ΑΠΟΕΛ είναι να εργαστεί στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, ωστόσο η ΕΠΟ δεν έχει τη δυνατότητα να καταβάλλει τη ρήτρα που είναι αρκετά μεγάλη και ξεπερνάει κατά πολύ το διαθέσιμο μπάτζετ της ομοσπονδίας.

Στο μεταξύ, ο Χαβιέ Αγκίρε που είχε προταθεί φαίνεται ότι κλείνει σε σύλλογο της Ιαπωνίας με εξαιρετικό συμβόλαιο οπότε και η δική του περίπτωση απομακρύνεται.


Σωτήρης Ταμπάκος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x