Ισπανία

Στην Μαδρίτη επικυρώνεται η συμφωνία

Εντός της εβδομάδας αναμένεται να ανακοινωθεί η επέκταση του συμβολαίου του Κριστιάνο Ρονάλντο στη Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία επιστρέφει στη βάση της εν όψει της έναρξης της Primera Division.

Προτεραιότητα αποτελεί για τον Φλορεντίνο Πέρεθ η μεταγραφή του Γκάρεθ Μπέιλ από την Τότεναμ, ενώ την ίδια ώρα βρίσκεται στην τελική ευθεία το θέμα της επέκτασης του συμβολαίου του Κριστιάνο Ρονάλντο.

Ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός, σύμφωνα με δημοσιεύματα του ισπανικού Τύπου, συμφώνησε προφορικά με τη «βασίλισσα» μέχρι το 2018, με τις ετήσιες απολαβές του να αγγίζουν τα 17 εκατ. ευρώ.

Ο ισχυρός άνδρας του συλλόγου πίστευε ότι το θέμα του Μπέιλ δεν θα καθυστερούσε τόσο πολύ και θα είχε ήδη ανακοινωθεί η συμφωνία με τον Ρονάλντο. Ωστόσο, αναγκάστηκε να δώσει παράταση στις συζητήσεις που είχε με τον Πορτογάλου με την επιστροφή της ομάδας στην Ισπανία.

Όλο αυτό το διάστημα ο διεθνής άσος και ο Πέρεθ έχουν βρεθεί πολλές φορές στο Μπέβερλι Χιλς και ο πρώτος διαπιστώνει πως έχει αλλάξει άρδην η αντιμετώπιση στο πρόσωπό του.

Αυτό οφείλεται μετά τις συζητήσεις που είχε ο πρόεδρος με τον Χόρχε Μέντες, μάνατζερ του παίκτη, όταν είχε ενημερωθεί για την ψυχολογική κατάσταση του «CR7».

Τότε ο Πέρεθ είχε υποσχεθεί πως θα δώσει όλη του την αγάπη που απαιτεί ένας ποδοσφαιριστής του βεληνεκούς του, αλλά ζήτησε να αλλάξει νοοτροπία σχετικά με τις δηλώσεις του. Και οι δύο πλευρές έχουν ανταποκριθεί θετικά και οι σχέσεις του είναι καλύτερες από ποτέ.

Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x