Ισπανία

Νεαρός ομογενής τερματοφύλακας στην ακαδημία της Ατλέτικο Μαδρίτης

Ο Σταμάτης Ορφανός, μετά από διαδοχικά τεστ αξιολόγησης, κατάφερε να κερδίσει την εμπιστοσύνη των ανθρώπων της ισπανικής ομάδας.

Θέση στα τμήματα υποδομής της Ατλέτικο Μαδρίτης κατάφερε να κερδίσει ο Σταμάτης Ορφανός. Πρόκειται για ομογενή τερματοφύλακα από τον Καναδά, ο οποίος μέσω της Athens Goalkeepers Academy μπήκε στο «ραντάρ» του ισπανικού συλλόγου μετά από διαδοχικά τεστ αξιολόγησης.

Γεννημένος τον Δεκέμβριο του 2009 στην Οτάβα του Καναδά, όπου μεγάλωσε, ο 15χρονος γκολκίπερ άρχισε να παίζει ποδόσφαιρο από την ηλικία των 4 ετών και στα 7 του επέλεξε τη θέση του τερματοφύλακα.

Τα χρόνια που ακολούθησαν δούλεψε σκληρά τόσο με την ομάδα του, Ottawa South United (OSU), όσο και ατομικά, ενώ το 2021 μετακινήθηκε στην επόμενη ομάδα του, West Ottawa Soccer Club (WOSC), προκειμένου να αγωνιστεί στο Ontario Provincial Developement League (OPDL).

Σταμάτης Ορφανός: Πήγε στην ακαδημία της Ατλέτικο Μαδρίτης

Η οικογένεια του Ορφανού ήρθε σε επαφή με τον επικεφαλής της Athens Goalkeepers Academy, κ. Λάμπρου, και πέρασε από διαδικασία ατομικής αξιολόγησης και συμμετείχε στο 12ο Goalkeeping Camp & Seminar της ακαδημίας.

Κάπως έτσι μπόρεσε να συμμετάσχει σε καμπ που έγινε στη Μαδρίτη και μπόρεσε να κερδίσει την προσοχή των ανθρώπων της Ατλέτικο, οι οποίοι τον κάλεσαν και τον φιλοξένησαν για αρκετές ημέρες στις εγκαταστάσεις τους, προκειμένου να συμμετάσχει στο καθημερινό πρόγραμμα προπονήσεων.

Σταμάτης Ορφανός: Πήγε στην ακαδημία της Ατλέτικο Μαδρίτης

Σταμάτης Ορφανός: Πήγε στην ακαδημία της Ατλέτικο Μαδρίτης

Σταμάτης Ορφανός: Πήγε στην ακαδημία της Ατλέτικο Μαδρίτης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x