Πορτογαλία

«Ξύπνησε» στο δεύτερο ημίχρονο και περιμένει η Σπόρτινγκ

Έστω και στο δεύτερο ημίχρονο, η Σπόρτινγκ Λισαβόνας νίκησε στο «Ζοσε Αλβαλάδε» 2-0 την Μποαβίστα για τη 13η αγωνιστική της Primeira Liga και βρέθηκε προσωρινά μόνη της στην κορυφή της βαθμολογίας.

Η Σπόρτινγκ Λισαβόνας νίκησε 2-0 την Μποαβίστα στο «Ζοσέ Αλβαλάδε» για τη 14η αγωνιστική της Primeira Liga και ανέβηκε προσωρινά μόνη της στην κορυφή της βαθμολογίας, περιμένοντας τι θα κάνει η Πόρτο κόντρα στην Μπράγκα στο «Ντραγκάο» την Κυριακή, αφήνοντας τους «ασπρόμαυρους» στο +2 από τις επικίνδυνες θέσεις.

Τα «λιοντάρια» δυσκολεύτηκαν στο πρώτο ημίχρονο, όμως στο δεύτερο βρήκαν τις λύσεις και σκόραραν με τους Σαράμπια στο 53’ και Νούνο Σάντος στο 60’.

Σάρωσε την Τοντέλα η Γκιμαράες με 5-2 εντός έδρας και ανέβηκε προσωρινά στην πέμπτη προνομιούχο θέση της βαθμολογίας, περιμένοντας τι θα κάνει η Εστορίλ την Κυριακή στη έδρα της ουραγού Μπελενένσες, αφήνοντας τους φιλοξενούμενους στο +2 από τις επικίνδυνες θέσεις.

«Ανάσα» για τη Μαρίτιμο, που σάρωσε 4-1 εντός έδρας τη Σάντα Κλάρα, ξέφυγε με +4 από τις επικίνδυνες θέσεις και άφησε τους φιλοξενούμενους στα πλέι άουτ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x