Γενικά

Η Σπόρτινγκ βρήκε τον επιθετικό που έψαχνε και βάζει τέλος στο σήριαλ με τον Ιωαννίδη

Επένδυση σε νεαρό ποδοσφαιριστή που παρουσιάζεται ως ένα από τα «διαμαντάκια» που βρίσκονται στη Δανία, εμφανίζεται έτοιμη να κάνει η Σπόρτινγκ Λισαβόνας, αφήνοντας πλέον τον Φώτη Ιωαννίδη.

Έπειτα από αρκετό καιρό, κατά τον οποίο ο Παναθηναϊκός ήταν ξεκάθαρος και κάθετα αρνητικός στο ενδεχόμενο παραχώρησης του Φώτη Ιωαννίδη, η Σπόρτινγκ Λισαβόνας φαίνεται πως βρήκε τον ποδοσφαιριστή που θα πάρει για να ενισχύσει τη γραμμή κρούσης.

Ο 19χρονος Κόνραντ Χάρντερ της Νόρτζελαντ, όπως αναφέρει η πορτογαλική Record, είναι εκείνος που ο Ρούμπεν Αμορίμ επέλεξε για να στηρίξει, αλλά και να στηριχθεί πάνω του τα επόμενα χρόνια.

Στις περιγραφές που κυκλοφορούν για εκείνον, παρομοιάζεται το στυλ παιχνιδιού του μ’ εκείνο του Γκιόκερες, χαρακτηρίζεται ως «οδοστρωτήρας της αντίπαλης άμυνας», παίζει με την ίδια ευκολία και με τα δυο πόδια και έχει τρομερή σωματοδομή.

«Έχει φοβερές περγαμηνές, αλλά θα πρέπει να υπάρξει υπομονή με τη διαδικασία εξέλιξής του, αφού ίσως δεν θα μπορέσει να προσφέρει τον ίδιο άμεσο αντίκτυπο που θα προκαλούσε ο Ιωαννίδης» αναφέρεται στα πορτογαλικά Media.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x