Πορτογαλία

Έγινε το μπαμ: Από την Μπράγκα στη Σπόρτινγκ ο Παουλίνιο!

Βόμβα στο φινάλε της μεταγραφικής περιόδου από τη Σπόρτινγκ Λισσαβώνας, που απέκτησε τον επιθετικό της Μπράγκα, Παουλίνιο.

Πήρε... φωτιά η Σπόρτινγκ Λισσαβώνας στο φινάλε των μεταγραφών! Τα «λιοντάρια» πυροδότησαν το μπαμ με την απόκτηση του επιθετικού της Μπράγκα, Παουλίνιο, ενώ απέκτησαν από τη Ρίο Άβε και τον μπακ-χαφ Ματέους Ρέις, για τον οποίο ενδιαφέρθηκε και ο Ολυμπιακός.

Όσον αφορά την πρώτη μεταγραφή, η πρωτοπόρος της Liga NOS έδωσε 13 εκατομμύρια ευρώ στους «αρσεναλίστας» για το 70% των δικαιωμάτων του 28χρονου φορ συν τον Κολομβιανό μπακ Μπόρχα (ο οποίος κοστολογείται 3 εκατομμύρια ευρώ), αλλά τον Σλοβένο επιθετικό Σπόραρ με τη μορφή δανεισμού.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Παουλίνιο έχει πετύχει 10 γκολ σε 24 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις τη φετινή σεζόν, ενώ σκόραρε και εναντίον της ΑΕΚ στο ματς του Γιουρόπα Λιγκ.

Από ‘κει και πέρα, για τον Ματέους Ρέις -για τον οποίο ενδιαφέρθηκε ο Ολυμπιακός το καλοκαίρι- η Σπόρτινγκ έδωσε ως αντάλλαγμα στη Ρίο Άβε τον νεαρό εξτρέμ Καμάτσο με τη μορφή δανεισμού.

Εδώ να αναφέρουμε ότι τα «λιοντάρια» τα είχαν βρει σε όλα με τον 25χρονο μπακ, προκειμένου να μετακομίσει στην πρωτεύουσα με το πέρας του συμβολαίου του, που ολοκληρώνεται το καλοκαίρι, ωστόσο η ομάδα του Αμορίμ έκανε την κίνησή της και τον απέκτησε από τώρα.



Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x