Ιταλία

«Σούζα» στην Κυρία! (video)

Να κάνουμε από τώρα απονομή; Η Γιουβέντους νίκησε (και) τη Ρόμα με σκορ 3-0 και ξέφυγε οκτώ βαθμούς από τους Ρωμαίους, που ολοκλήρωσαν –δικαίως- το παιχνίδι με εννιά παίκτες!

Μόνο... σκόνη αφήνει στο διάβα της η Γιουβέντους! Η «Μεγάλη Κυρία» απέδειξε ξανά πως... δεν παίζεται εντός Ιταλίας και νίκησε εύκολα 3-0 την Ρόμα για την 18η αγωνιστική και άνοιξε την διαφορά της από τους ηττημένους στους οκτώ πόντους (49 έναντι 41)!

Εξ’ αρχής, η ομάδα του Κόντε ήθελε να δείξει ποιος είναι το αφεντικό της αναμέτρησης. Και στο 17’ μετά από ωραία ενέργεια του Τέβες, ο Βιδάλ δεν έχασε την ευκαιρία να πετύχει ακόμα ένα φετινό τέρμα και να ανοίξει το σκορ για τους «μπιανκονέρι». Αυτό ήταν και το αποτέλεσμα του πρώτου μέρους, αφού έπεσε λίγο ο ρυθμός, ενώ ο Γιορέντε είχε προς το τέλος μια μεγάλη ευκαιρία να διπλασιάσει τα τέρματα της ομάδας του.

Ότι δεν κατάφερε να κάνει ο Ισπανός, το πέτυχε με το... καλημέρα στην επανάληψη ο Μπονούτσι, ο οποίος από κοντά και «ξεχασμένος» έκανε το 2-0 και έβαλε τις βάσεις για το τρίποντο, μέσα σε αποθέωση. Ο Τοροσίδης πέρασε στον αγώνα στο 55’, αλλά ούτε αυτός μπορούσε να βοηθήσει τους Ρωμαίους.

Και μέσα σε διάστημα δύο λεπτών, η σεμνή τελετή έλαβε τέλος! Αρχικά στο 75’ αποβλήθηκε ο Ντε Ρόσι για σκληρό μαρκάρισμα στον Κιελίνι, ενώ ένα λεπτό μετά την... άγουσα για τα αποδυτήρια πήρε και ο Καστάν που σταμάτησε την μπάλα με το χέρι, η Γιούβε κέρδισε το πέναλτι και ο Βούτσινιτς έγραψε τον επίλογο, ολοκληρώνοντας το πάρτι στο Τορίνο!


Juventus 3-0 AS Roma (All Goals) 05... από ourmatch

Κυριακή, 05/01
Κιέβο – Κάλιαρι 0-0

Φιορεντίνα – Λιβόρνο 1-0
(66’ Ροντρίγκες)

Γιουβέντους – Ρόμα 3-0
(17' Βιδάλ, 48' Μπονούτσι, 76' πεν. Βούτσινιτς)

Δευτέρα, 06/01
Νάπολι – Σαμπντόρια (16:00)
Κατάνια – Μπολόνια (16:00)
Τζένοα – Σασουόλο (16:00)
Μίλαν – Αταλάντα (16:00)
Πάρμα – Τορίνο (16:00)
Ουντινέζε – Βερόνα (16:00)
Λάτσιο – Ίντερ (19:30)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x